Liga Campionilor

thumbs

Tuchel a distrus Realul si face o declaratie surprinzatoare: "Daca vreunul ma intreaba daca vom castiga Liga Campionilor, plec in secunda urmatoare"

19.09.2019, 09:11 Sursa: Prosport

PSG a castigat clar in fata celor de la Real Madrid, 3-0, in prima etapa a grupei A a Ligii Campionilor, golurile fiind inscrise de Di Maria '14, '33 si Meunier '90+1. Antrenorul francezilor Thomas Tuchel a comentat succesul la conferinta de presa, si-a laudat jucatorii si nu a acceptat intrebari despre puterea formatiei sale de a cuceri trofeul.

"Am primul raspuns fara intrebare. Daca vreunul ma intreaba daca vom castiga Liga Campionilor , plec in secunda urmatoare", a spus Tuchel.

"Era nevoie sa jucam la un inalt nivel, iar echipa a facut acest lucru cu o prestatie mare. Am fost completi si sunt fericit. Asta a aratat ca presiunea pe absenti nu a fost asa de mare. Asta poate sa-i ajute pe jucatori. Fara dubii, nu eram favoriti fara Kylian Mbappe, Edi Cavani sau Neymar. Nu putem juca fara cei trei, daca nu da toata lumea totul. Avem o echipa mare, cu multa personalitate. Dar avem nevoie de toti jucatorii, mi-a fost greu sa gasesc 16 fotbalisti in aceasta seara.

Concurenta este necesara pentru a obtine cele mai bune performante. Prefer sa vorbim despre noi si nu despre Real Madrid. Este o chestiune de respect. Daca voiam sa castigam impotriva echipei Real Madrid, trebuia sa fim in varf. Trebuie sa ai noroc sa marchezi, sa ai VAR la golul inscris de Bale. Astea sunt de asemenea necesare in stabilirea rezultatului final. Am meritat sa castigam, am avut mai multa intensitate. Sa nu uitam Stadionul Parc des Princes, cu ambianta, care ne-a ajutat si el. Nu putem fi surprinsi de Angel Di Maria. Este capabil de a realiza perfromante ca acestea. A fost exceptional cu stangul sau. Este clar. A fost mereu decisiv cu noi, dar cu Real Madrid a fost si puternic defensiv. A alergat mult, a ramas aproape de Bernat. Suntem fericiti sa vedem ca si-a asumat responsabilitati", a mai spus Tuchel, conform presei franceze.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare