Liga 1

thumbs

Atacantul intra in derby-ul cu CFR Cluj! Veste mare pentru FCSB, dupa 4 luni si jumatate

21.09.2019, 08:52 Sursa: Prosport

Harlem Gnohere (31 de ani) este gata sa reintre in prima echipa a FCSB -ului inca din urmatoarea etapa, cu CFR Cluj . Atacantul a reusit, potrivit lui Narcis Raducan, sa scape de kilogramele in plus, iar acum este la capacitate maxima.

Se pare ca acele critici adresate lui Gnohere, pentru faptul ca nu are o greutate optima, l-au motivat pe jucator. Oamenii de sport si-au expus, in ultimele saptamani, din ce in ce mai vocal opinia. " O veste buna este legata de Gnohere. A slabit 3 kilograme intr-o saptamana. Prin vointa, nu prin ajutoare medicale. Mizam foarte mult pe el in perioada urmatoare. L-a durut masura noastra si comentariile la adresa lui. Sunt convins ca avem de castigat impreuna dupa asta ", a spus Narcis Raducan la Digi Sport.

Gnohere nu a mai fost titulat la FCSB din mai, din jocul cu Craiova din play-off, cand s-a si accidentat

La meciul cu Craiova, din etapa trecuta, Vintila s-a bazat pe Ioan Hora si pe Juvhel Tsoumou, care a marcat unicul gol al partidei in minutul 89, chiar la debut. Atacantul congolez a venit in probe la FCSB si a fost pastrat in lot pana la finalul acestui sezon, conducerea urmand sa decida daca ii ofera sau nu un nou contract.

Articole asemanatoare