Liga 1

thumbs

Verdict de specialist! FCSB trebuia sa primeasca un penalty in derby-ul cu CFR. Reactia lui Ion Craciunescu

23.09.2019, 21:07 Sursa: Prosport

Derby-ul FCSB - CFR s-a terminat 0-0 pe Arena Nationala, dar rezultatul putea fi altul daca arbitru Ovidiu Hategan dicta un penalty pentru vicecampioana Romaniei, la o faza la care Giedrius Arlauskis l-a faultat in careu pe Bogdan Planic, fundasul de fier al trupei lui Gigi Becali.

In minutul 28, in urma unui corner la care Arlauskis a iesit incercand sa boxeze, portarul lituanian l-a lovit cu pumnul in figura pe Planic, dar faza i-a scapat arbitrului Ovidiu Hategan, iar Ion Craciunescu a dat verdictul final. Fostul mare arbitru spune ca se impunea dictarea unei lovituri de 11 metri pentru FCSB.

In plus, Craciunescu spune ca "Arla" a comis doua infractiuni la acea faza: "A fost un model pentru toti arbitri. A gresit la faza aceea, nu spun ca nu era greu de vazut, dar trebuia sa fie mai aproape. Un prim element era faptul ca dupa ce-l loveste il mai si trage. Apoi, mingea nu se duce spre directia in care s-ar fi dus daca o lovea Arlauskis. Ar fi trebuit sa fie mai mobil la aceasta faza. Nu a facut greseli, in rest. A fost un model de comunicare, a fost ponderat" , a spus Ion Craciunescu, la Digi Sport.

La capatul unui corner la care a incercat sa boxeze o minge trimia in careu, Giedrius Arlauskis l-a lovit cu pumnul in gura pe Bogdan Planic, fundasul FCSB. Aparatorul a ramas intens pe gazon, dar faza i-a scapat arbitrului Ovidiu Hategan, care a lasat jocul sa continue. Reluarile au aratat clar lovitura pe care i-o aplica "Arla" lui Planic, fault clar, in urma caruia FCSB ar trebuit sa beneficieze de o lovitura de la 11 metri.

Articole asemanatoare