Liga Campionilor

thumbs

Sarri a cedat dupa primul meci in Liga! Juventus, sanse mici la marele trofeu

19.09.2019, 09:17 Sursa: Prosport

Maurizio Sarri a parut dezamagit de meciul lui Juventus cu Atletico Madrid si a dat de inteles ca echipa lui nu va castiga nici in acest an Liga Campionilor . Dupa prestatia din Spania, campioana Italiei l-a facut sa creada ca, in ciuda jucatorilor valorosi pe care ii are in lot, se va impune foarte greu in duelurile cu echipele de acelasi nivel.

" Suntem Juventus, de fiecare data cand calcam pe gazon, obiectivul nostru e sa castigam, dar stim ca exista 10-12 alte echipe care gandesc la fel ca noi. In momentul de fata nu vad vreo favorita la Liga Campionilor din Italia. Cred ca avem nevoie sa trecem de acest prag cu o determinare iesita din comun, dar in acelasi timp sa avem mintea limpede.

Atletico Madrid poate castiga Liga Campionilor. Chiar daca l-a pierdut pe Griezmann acum au un jucator incredibil, pe Joao Feli x", a declarat antrenorul lui Juventus la conferinta de presa, dupa meciul incheiat 2-2.

Juventus a facut egal, chiar daca a condus cu 2-0 si 2-1. Cuadrado (minutul 48) si Matuidi (minutul 65) au marcat pentru campioana Italiei, in timp ce Atletico a punctat prin Savic (minutul 70) si Herrera (minutul 90).

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare