Liga 1

thumbs

Fotbalistul care a dat gol cu FCSB a gasit cauza infrangerii. "Nu mai aveam putere". Daniel Florea stie cum ar fi putut rapune echipa lui Vintila: "Trebuia sa facem asta"

21.10.2019, 14:16 Sursa: Prosport

Daniel Florea a marcat aseara golul cu ajutorul caruia Chindia a condus pe FCSB, dar reusita sa nu a fost indeajuns pentru ca targovistenii sa plece cu vreun punct de pe "Ilie Oana". Atacantul lui Moldovan era inca trist luni dimineata cand ProSport l-a sunat pentru a trage impreuna, la rece, concluziile meciului, iar fotbalistul de 31 de ani a fost sincer in evaluarea facuta. Daniel, se spune ca noapte e un sfetnic bun. Cum se simte acum infrangerea cu FCSB? E inca un gust amar, dar trebuie sa mergem mai departe. Am jucat cu o echipa buna si am fost aproape de un rezultat bun, dar nu am reusit sa scoatem nimic din acest meci. Unde crezi ca s-a pierdut jocul? Pentru ca in primele 25 de minute pareati sa va luptati de la egal la egal... Eu cred ca i-am respectat prea mult. I-am lasat sa ne bage in jocul lor cand de fapt trebuia sa-i bagam noi pe ei in jocul nostru si asta s-a vazut in special pe final de joc. La ce te referi? FCSB are jucatori buni, de calitate, si nu cred ca trebuia sa ii respectam atat. I-am lasat de la un moment dat sa vina peste noi si sa paseze mult, nu am fost agresivi. Iar apoi, cand alergi dupa minge, e greu sa mai ai energie la finalizare. Am avut un sut in a doua repriza si lumea imi zicea ca de ce n-am tras mai tare. Pai nu mai aveam putere, alergasem dupa minge prea mult. Cu ce te-a impresionat FCSB? Are o organizare foarte buna si o circulatie a balonului excelenta. Acolo sunt jucatori de calitate, iar asta se simte. Tocmai de aceea spun ca ar fi trebuit sa-i luam cat mai de sus cu presingul, deoarece lipsa de spatii i-ar fi frustrat si ar fi inceput sa faca greseli de care noi puteam profita. Acum ca s-a terminat turul sezonului regulat, poti sa ne spui care dintre CFR Cluj, FCSB, Craiova si Viitorul ti se pare cea mai periculoasa? Cu CFR si Viitorul am jucat mai putin ca am intrat pe finalurile de meci, dar dintre FCSB si Craiova, prima e mai valoroasa. Au un joc mai bun, fotbalisti care au mai multa calitate.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare