Liga 1

thumbs

Gica Hagi a dat cartile pe fata. "Nu m-a invitat nimeni! Eu ma la mine la Constanta ca sa produc jucatori pentru Romania"

02.12.2019, 23:16 Sursa: Prosport

Gica Hagi a lamurit la finalul meciului FC Botosani - Viitorul (1-0) nebuloasa creata in jurul absentei sale de la tragerea la sorti a grupelor Euro 2020. "Regele" a declarat vizibil dezamagit ca nu a fost invitat nici de FRF, nici de UEFA, dar sustine ca nu cunoaste motivele din spatele acestei decizii. Hagi a confirmat motivul absentei de la tragerea la sorti a grupelor Euro 2020 In ultimele doua zile, una din discutiile care au aprins lumea fotbalului din Romania s-a purtat in jurul evenimentului organizat sambata seara la Romexpo. A surprins in special absenta lui Gica Hagi, dar nu a fost lamurit motivul care a dus la aceasta situatie. "Nimeni nu m-a invitat, dar nu erau obligati sa ma invite. E treaba celor de la Federatie, a celor care s-au ocupat de ce nu m-au invitat. Eu ma duc la mine la Constanta. Menirea mea e sa muncesc, sa produc jucatori pentru Romania", a spus "Regele" la conferinta de presa de la finalul meciului FC Botosani - Viitorul.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare