Liga 1

thumbs

Primarul din Iasi explica de ce l-a ales pe Mircea Rednic: "Daca vrei sa fii pe primele locuri la hipism, calaresti un cal de curse, nu o martoaga care sa moara la jumatatea drumului" | EXCLUSIV

14.01.2020, 15:17 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, a declarat ca Mircea Rednic nu i pare un antrenor scump pentru nivelul Ligii 1 si ca rezultatele obtinute pana acum il recomanda pentru a mentine echipa ieseana pe prima scena. Prezent in emisiunea Repriza a 3-a, la Radio HIT Iasi, edilul Iasiului l-a comparat pe Rednic cu un cal de curse indreptatit sa spere la primele locuri in intrecerile de hipism. "Mie nu mi se pare un antrenor scump Mircea Rednic. Vorbim despre performanta in Liga I. Aduci antrenori ieftini, rezultatele sunt pe masura pretului pe care ti-l poti permite. Vrei sa participi la o competitie de hipism si vrei sa fii pe primele trei locuri, iti iei un cal de cursa, nu-ti iei o martoaga pe care o calaresti cat o calaresti si-ti moare la jumatatea cursei. Dai bani, ti-ai adus antrenor, ii pui obiective si stau calare pe situatie", a declarat primarul la Radio HIT Iasi. Edilul Iasiului a dezvaluit ce a discutat cu Mircea Rednic inainte ca antrenorul sa semneze cu Poli. "Am avut o permanenta legatura cu domnul Ambrosie privind numirea noului antrenor. Domnul Rednic a facut o vizita si la Primaria Iasi, sa vada daca suntem in continuare atasati de fenomenul fotbalistic local sau dupa semiesecul lui Mihai Teja vom renunta. I-am spus clar, nu renuntam la nimic, dimpotriva. Avem un motiv in plus sa ne incarcam bateriile si sa pornim la un nou drum. Sigur, cu mai multa atentie si din partea mea. Am mers pana acum pe principiul ca profesionistii sa-si faca treaba, eu nu pot decat sa sprijin, dar de data aceasta am spus ca ma voi implica putin mai activ in ceea ce priveste managementul clubului, pentru a putea sa sprijin si acolo mai mult decat am facut-o pana acum", a declarat edilul, care i-a promis sprijin antrenorului Mircea Rednic: "Am vorbit despre realizarile anului trecut, despre relatia mea buna pe care am avut si cu domnul Stoican, si cu domnul Neagoe si mai ales cu domnul Teja si i-am transmis ca il voi sprijini daca se hotaraste sa ramana la Iasi. I-am oferit garantia ca nu-l voi lasa pe drum si, cum nu am abandonat niciodata un prieten sau un soldat din armata pe care am condus-o, nu va ramane nici el pe drum". La randul sau, presedintele Adrian Ambrosie a explicat ca i-a propus lui Rednic, in vara, sa vina finantator la club: "Eu am tinut legatura cu Mircea Rednic inca din vara, cand l-am invitat in cantonament impreuna cu Mihai Teja. Mi l-am dorit atunci ca investitor la echipa si am tinut legatura cu el. Atunci cand s-a pus problema de a pleca Mihai Teja, el a fost primul pe lista. Eu am negociat cu el si am fost omul care in final l-a facut sa vina la Iasi, evident si cu garantia domnului primar, care a promis sprijin echipei".

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare