Cupa Romaniei

thumbs

Alin Dobrosavlevici, dezamagit de ultimele cinci minute ale partidei cu FCSB: "Aici s-a vazut calitatea lor!". Pe ce a mizat Hermannstadt pentru calificarea in semifinalele Cupei

05.03.2020, 22:28 Sursa: Prosport

Alin Dobrosavlevici s-a aratat dezamagit de ultimele minute jucate in partida cu FCSB, in care ros-albastrii au reusit o evolutie foarte buna. Fundasul sustine ca Hermannstadt a mizat pe spiritul de echipa, insa neatentia de pe final nu a putut fi compensata prin forta grupului sibian. Hermannstadt si miza pe spiritul echipei Mai mult, Dobrosavlevici sustine ca formatia se afla atat de jos in clasament pentru ca nu reuseste sa faca evolutii bune si in deplasare. "Din pacate am jucat doar 85 de minute bine, in ultimele 5 minute am luat doua goluri, aici s-a vazut calitatea lor individuala si aici s-a facut diferenta. Noi avem un spirit de echipa mai bun decat al lor, aici am reusit sa echilibram jocul. Emotii avem la fiecare meci, important e sa jucam foarte bine. Si in deplasare, nu doar acasa", a declarat fundasul sibian la finele partidei.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare