Cupa Romaniei

thumbs

Se muta finala Cupei Romaniei de pe "Ion Oblemenco"? "Cred ca vor sa joace pe Arena Nationala!" | EXCLUSIV ProSport LIVE

06.03.2020, 10:32 Sursa: Prosport

Aurel Ticeanu, vicepresedintele Comisiei Tehnice a FRF (Federatiei Romane de Fotbal), a vorbit in cadrul emisiunii ProSport LIVE despre posibilitatea ca finala Cupei Romaniei sa fie mutata de pe "Ion Oblemenco". Aurel Ticeanu crede ca s-ar putea muta finala Cupei Romaniei de pe "Ion Oblemenco" Universitatea Craiova a fost eliminata din Cupa Romaniei, iar organizatorii ar putea avea o problema daca in finala vor ajunge FCSB si Dinamo. Astfel, Aurel Ticleanu crede ca partida din finala ar putea sa se joace pe Arena Nationala sau pe stadionul din Targu Jiu. "Este devreme sa vorbim de asa ceva. E o lovitura pentru cei de la Criaova, dar nu cred ca ei pot face demersuri in sensul asta. Ma gandesc ca daca se joaca FCSB - Dinamo in finala, atunci ei ar vrea sa se joace pe Arena Nationala, dar stadionul este inchis pentru Campionatul European. Totul depinde de echipele calificate. Momentan suntem la faza semifinalelor. Poate sa fie o finala intre Sepsi si Poli Iasi. Meciul ar trebui sa se joace acolo unde doresc cele doua echipe. Eu cred ca ar trebui sa se joace pe un stadion nou. Finala ar putea sa aiba loc la Targu Jiu, dar nu cred ca Poli Iasi e dispusa sa faca un asemenea drum lung. Depinde de cei de acolo. Orasul care va organiza, echipele care vor juca si FRF. Cred ca o sa se ajunga la un acord", a spus Aurel Ticleanu pentru ProSport LIVE. Cornel Sfaiter isi doreste ca Sepsi OSK sa joace pe "Ion Oblemenco" "Probabil nu se va juca in Craiova daca ajung FCSB si Dinamo in finala. Cei de la FRF decid. Ar fi bine sa se joace la Craiova. Ne dorim foarte mult sa ajungem in finala. Mie mi-a placut mereu Cupa Romaniei si am tratat-o cu seriozitate mereu. Eu sper sa facem doua jocuri bune si sa ajungem in finala. Am vazut Hermannstadt - FCSB si putea fi o surpriza. Orice adversar este incomod si greu de trecut in aceasta faza", a spus Cornel Sfaiter.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare