Liga 1

thumbs

Adevarul din spatele contractelor dintre Nike si jucatorii de la FCSB! Decizia luata de sponsorul vedetelor + Cati bani primesc Coman si Tanase | EXCLUSIV

27.03.2020, 11:57 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Doi jucatori de la FCSB si unul de la Universitatea Craiova au semnat cu Nike, iar ProSport va prezinta adevarul din spatele contractelor dintre sponsorul vedetelor si Florinel Coman, Florin Tanase si Alex Cicaldau. Adevarul din spatele contractelor dintre Nike si jucatorii de la FCSB Desi s-a vehiculat ca cei trei fotbalisti incaseaza o avere de pe urma contractelor semnate cu Nike, lucrurile stau cu totul diferit. Un jucator roman poate ajunge sa castige cateva zeci de mii de euro daca va evolua in primele patru campionate din lume si anume: Premier League, La Liga, Serie A sau Bundesliga, dar acesta nu este cazul celor trei fotbalisti. Campionatul din Romania face parte din categoria D, iar ProSport a aflat ca fotbalistii din Romania precum Florinel Coman, Florin Tanase si Alexandru Cicaldau care au contract cu gigantul Nike incaseaza 5.000 de euro pe an si pot achizitiona produse de pe un site destinat lor in valoare de 10.000 de euro. Iata cati bani incaseaza jucatorii in functie de categoriile din care fac parte la Nike: Esalonul A - din aceasta categorie fac parte jucatorii de la Chelsea, Manchester United, PSG, Bayern, Barcelona si Real Madrid, iar acestia incaseaza 250.000 de euro de la Nike, plus produse de pe site-ul oficial Esalonul B - din aceasta categorie fac parte jucatorii de la Manchester City, Liverpool, Juventus, Inter, Milan, Borussia Dortmund, Arsenal si Roma, iar acestia primesc 150.000 de euro in fiecare an de la Nike, plus produse de pe site-ul oficial Esalonul C - din aceasta categorie fac parte celelalte echipe din Premier League, Serie A, La Liga si Bundesliga care nu s-au incadrat in esaloanele A si B. Esalonul D - din aceasta categorie fac echipele din celelalte campionate ale lumii, iar fotbalstii incaseaza anual 5.000 de euro si pot cumpara produse de pe site-ul oficial in valoare de 10.000 de euro. Nike a sistat toate negocierile si jucatorii din Liga 1 sunt in pericol Pandemia de coronavirus i-a facut pe sefii de la Nike sa ia o decizie radicala in ceea ce priveste contractele jucatorilor. Acestia au hotarat sa sisteze momentan orice negociere cu orice jucator in aceasta perioada, iar acestea se vor relua dupa ce va disparea criza cauzata de COVID-19. Asta nu e tot! Nike a decis ca sub contract sa ramana doar cei mai importanti jucatori din Romania, iar foarte multi fotbalisti din Liga 1 ar putea sa ramana fara sponsorizare din partea gigantului in scurt timp.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare