Franta

thumbs

Olivier Giroud a ajuns ciuca batailor! Dupa Karim Benzema, un alt international francez rade de atacantul lui Chelsea: "Toata lumea stie ca e diferenta de trei clase!"

31.03.2020, 15:38 Sursa: Prosport

Jerome Rothen (42 de ani), fost mijlocas al nationalei Frantei, este de acord cu declaratia lui Karim Benzema (32 de ani), conform careia Olivier Giroud (33 de ani) este doar o masina de kart, in comparatie cu jucatorul lui Real Madrid care este un automobil de Formula 1. Acesta sustine ca este o diferenta de trei clase intre Benzema si Giroud. "Nu ma socheza deloc, pentru ca pur si simplu spune adevarul. Toata lumea stie ca e diferenta de trei clase intre Giroud si Benzema. Si nu il minimizez pe Giroud. Daca vorbim despre calitatile intrinseci ale lui Giroud si Benzema, sunt trei lumi diferenta. Socheaza pe cineva treaba asta?", a declarat Jerome Rothen pentru presa din Franta. Benzema a revenit cu clarificari Jucatorul lui Real Madrid sustine ca nu a vrut sa-l insulte pe conationalul sau si considera ca a spus adevarul. Ba mai mult, Benzema a adaugat ca el ar fi o masina de kart, daca s-ar compara cu Ronaldo Nazario. "Eu am spus doar adevarul. Daca ma intrebi de Ronaldo Nazario, el este o masina de Formula 1 si eu una de kart", a declarat Benzema. Si impresarul lui Benzema, Karim Djaziri, a avut o declaratie in legatura cu cele spuse de fotbalistul francez. "Toti cei care au innebunit cand au auzit ce a zis Benzema intr-un show live care a adunat peste un milion de vizualizari sunt aceleasi persoane care il lauda pe Zlatan dupa ce zice una dintre frazele lui memorabile", a spus Karim Djaziri pe Twitter. Benzema, scandal la nationala Intregul scandal din jurul lui Benzema a izbucnit in 2015. Karim a fost retinut de catre politia franceza si plasat in custodie din cauza acuzatiilor de complicitate in cazul de santaj in care mai multe persoane, printre care si Djibril Cisse, l-au amenintat pe Valbuena ca vor face publice imagini erotice cu el si partenera sa, furate de pe telefonul mobil al acestuia, daca nu primesc o suma de bani. Pe 11 iulie 2017, Curtea de Casatie de la Paris i-a dat castig de cauza lui Benzema. In urma scandalului, Karim Benzema nu a mai fost convocat la nationala Frantei si a ratat, inclusiv, Euro 2016 si CM 2018. Pana in 2015, atacantul de la Real Madrid adunase 81 de selectii si 27 de goluri marcate la prima reprezentativa a Frantei. Mathieu Valbuena a fost de asemenea suspendat de la echipa nationala.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare