Liga 1

thumbs

Gigi Becali "fenteaza" ordonantele militare. Le face fotbalistilor de la FCSB testele pentru COVID-19 si incepe antrenamentele

31.03.2020, 18:23 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

FCSB este prima echipa din Liga 1 care va incepe antrenamentele. Gigi Becali a incercat mereu sa gaseasca o solutie pentru ca jucatorii de la FCSB sa continue pregatirea. Si se pare ca a gasit in sfarsit o varianta care sa-l avantajeze din punct de vedere sportiv, dar care sa nu intre in contradictie cu prevederile legale. 40.000 de euro a platit Gigi Becali pentru 2.000 de teste prin care medicii pot afla daca o persoana este purtator de COVID-19. S-a chinuit o perioada, ca sa obtina toate avizele medicale de care avea nevoie, dar acum pare ca s-a rezolvat totul. Clinica detinuta de omul din Pipera poate sa se apuce de testare. Primii vizati sunt cei din familie, dar si jucatorii si antrenorii de la FCSB. "Clinica mea face teste de coronavirus, am luat si 2.000 de teste. In functie de ce va hotari UEFA, vedem perioada optima cand sa incepem pregatirea. Le facem testele (n.r. jucatorilor) si intra in carantina la baza sportiva, ca noi avem acolo toate conditiile", a declarat Gigi Becali, la Digi Sport. Fotbalistii de la FCSB, "in carantina" cu bucatarul Patronul FCSB pare sa fi gasit si varianta legala prin care jucatorii sa inceapa antrenamentele. In "Ordonanta militara numarul 3" se spune clar: "Sunt excluse toate activitatile sportive de echipa. E interzis sa se joace fotbal din aceasta seara". "Jucatorii vor sta singuri in camera si o sa fie un fel de carantina, cu tot cu bucatarul si cu angajatii. Nu vor interactiona cu cei din afara bazei si vor antrena cate cinci, la distanta unul de celalalt. Nu li se poate intampla nimic", a explicat patronul "ros- albastrilor". FCSB a oprit antrenamentele acum doua saptamani si va fi prima echipa din Liga 1 care se va intoarce pe terenul de pregatire. Gigi Becali are de mult in gand acest plan. "Jucatorii nu se antreneaza, trebuie sa respectam legea. Ei nu au voie la dus, la masa, in vestiar. Sa vina si sa faca antrenamente fizice la baza. O sa-i chemam si vor sta la cinci metri. Nu facem antrenamente, facem pregatire fizica. Nu am incredere ca vor face acasa. Daca dau mana intre ei, sa se antreneze in apartament. Fac rupturi daca se pregatesc acasa. Man, Coman, fiecare la tabela lui", a spus finantatorul formatiei acum 12 zile.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare