Liga 1

thumbs

Cum se va inchide sezonul? Edi Iordanescu avertizeaza: "Ar fi o decizie nefireasca!" Ce varianta prefera + Ce spune despre reducerile salariale

31.03.2020, 21:45 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Edi Iordanescu nu se poate bucura de cea mai buna performanta din istoria mediesenilor de la Gaz Metan. Ardelenii au intrat in play-off, dar trebuie sa accepte intreruperea sezonului din cauza pandemiei de coronavirus, in ciuda faptului ca erau intr-o forma foarte buna. Edward Iordanescu a comentat dezvaluirile lui Damjan Djokovic, despre plecarea ciudata de la CFR Cluj: "Atunci a fost primul moment!" Edi Iordanescu solicita autoritatilor masuri mai dure contra pandemiei de coronavirus: "A trecut si momentul recomandarilor" Antrenorul Gazului crede ca o eventuala decizie de anulare a sezonului ar fi neinspirata, dupa ce sezonul regulat s-a terminat si fiecare echipa a apucat sa joace cu toate celelalte. "Pacat pentru echipa mea, eram intr-un moment favorabil, acum suntem pe pauza. Lucrurile vor dura. Anularea competitiei mi s-ar parea o decizie nefireasca. Noi am incheiat un sezon in care am jucat fiecare cu fiecare. Ar fi anormal sa-ti anuleze toata munca", a declarat Iordanrescu la Digi Sport. Solutia agreata de Iordanescu: "Ar trebui sa se decida cine merge in Europa. Cred ca linia va fi data la nivel european si noi ne vom alinia la decizia UEFA," a mai spus Edi Iordanescu. Gazul trebuia sa anunte iesirea din insolventa in aceasta perioada. Acum lucrurile se vor amana. Iodanescu este si nu prea de acord cu decizia reducerilor salariale, pe care mai multe echipe din Liga 1 au luat-o, inclusiv FCSB. "Pe 25 trebuia sa se anunte iesirea din insolventa, acum nu stim cum mai e. Trebuie avut grija de jucatori, ei sunt patrimoniul clubului. Jucatorii mei si-au respectat in mod profesionist contractele. Sigur ca situatia in Romania e grea, trebuie gasita o solutie pentru ca cluburile sa nu intre in imposibilitate de plata. Inteleg si cluburile care au actionat deja, dar cred ca mai bine era sa se gaseasca o formula corecta si comuna pentru toata lumea" a mai spus Edi Iordanescu.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare