Franta

thumbs

BREAKING NEWS | S-a sinucis cand a aflat ca este infectat cu coronavirus! Tragedie in fotbalul francez: "Suntem socati!"

05.04.2020, 22:33 Sursa: Prosport

Franta este una dintre cele mai incercate tari de pandemia de coronavirus. Si fotbalul francez este greu lovit, iar ultima echipa care este nevoita sa treaca peste momentele cumplite este Stade Reims. Medicul echipei s-a sinucis in timp ce se afla in carantina din cauza infectiei cu coronanvirus Ziarul francez Le Parisien a publicat ca medicul lui Stade de Reims, Bernard Gonzalez, in varsta de 60 de ani, s-a sinucis duminica. Potrivit presei franceze, medicul avea COVID-19 si era izolat acasa cu sotia sa, de asemenea bolnava. Medicul a lasat o scrisoare in care se explica legaturile dintre moartea sa si COVID-19. "Ma gandesc la parintii sai, sotia sa, familia sa ... Este o victima colaterala a COVID-19, pentru ca fusese detectat pozitiv si era in carantina. Stiu ca a lasat o nota pentru a-si explica gestul, dar nu stiu continutul sau", a spus Arnaud Robinet, primarul orasului, pentru Le Parisien. Si antrenorul lui Reims este in stare de soc "Presedintele meu tocmai m-a informat. Este foarte dificil sa vorbesc despre asta. Suntem in stare de soc. A lasat o scrisoare in care se explica gestul sau, dar nu mai stiu. Nu pot vorbi despre asta ", a declarat David Guion, antrenorul lui Reims, in ziarul L'Equipe [INFO LE PARISIEN] ? Atteint du Covid-19, le medecin du Stade de Reims s'est suicidehttps://t.co/JLeJ38PMft pic.twitter.com/9lhKwE3u7Q - Le Parisien (@le_Parisien) April 5, 2020 Inainte ca sezonul sezonul sa fie intrerupt din cauza pandemiei de COVID-19, Stade de Reims era pe locul 5 in Ligue 1, imediat sub locurile de cupe europene. 7,560 de oameni au murit in Franta din cauza noului coronavirus 89,953 de oameni au fost infectati cu COVID-19 in Franta

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare