Spania

thumbs

Intermediarul Sergiu Dan, despre starea fotbalului spaniol: "Maine fac toti fotbalistii teste de COVID-19" + Recunoaste ca e fan U Cluj: "Mi-ar placea sa ajut clubul. Sunt jucatori care vor acolo" EXCLUSIV

05.05.2020, 21:54 Sursa: Prosport

Sergiu Corneliu Dan, un intermediar important de jucatori din Liga 1, se afla in Spania si a vorbit despre situatia fotbalului iberic si nu numai. Acesta sustine ca in acest moment exista fotbalisti spanioli importanti care ar putea ajunge in fotbalul romanesc pe salarii mult mai mici decat in trecut. Printre fotbalistii pe care i-a reprezentat Sergiu Dan de-a lungul timpului se numara Diogo Salomao, Urko Vera, Adria Gallego sau Ruben Mino. - Salut, Sergiu! Tu esti in Spania in aceste momente. Cum este fotbalul spaniol in aceasta perioada cauzata de pandemia de coronavirus? - Salut, Alin! Am trecut cu totii de la spaima si preocupare la stagiul de indoieli despre cum va fi totul in viitorul apropiat aici. Pot sa-ti spun ca aici a avut loc o reuniune a capitanilor de echipe din prima si a doua liga cu cei de la AFE, adica un fel de AFAN al spaniolilor. La intalnire a luat parte si Federatia iberica. S-a ajuns la o intelegere de comun acord. Astfel, toate cluburile vor face maine (n.r. miercuri) teste impotriva COVID-19. De ieri s-au inceput si antrenamentele. Majoritatea cluburilor intra in cantonament timp de 15 zile la bazele sportive. - Spectatorii vor putea intra la meciuri? Ce au hotarat spaniolii? - Majoritatea meciurilor se vor juca pe terenurile bazelor sportive unde fac si pregatirea, nu pe stadion. Doar 164 de persoane vor avea voie la meci. Acestea vor face parte din staff-urile echipelor, din presa, pompieri, salvare, televiziuni etc. "Sunt jucatori importanti trecuti prin Liga 1 care vor la U Cluj" [caption id="attachment_19022958" align="aligncenter" width="960"] Sergiu Dan si Adria Gallego[/caption] - Tu ai adus mai multi jucatori spanioli in Romania, cum crezi ca vor reactiona ei in aceasta perioada daca ar avea oferte din Liga 1? - Multi vor accepta si salarii mai mici acum. Asta e tendinta. Si cluburile de aici sufera din cauza pandemiei de coronavirus si nu vor mai plati salarii mari. Am vorbit cu o multime de jucatori spanioli cu care colaborez, iar pretentiile lor salariale sunt mult mai mici acum decat in anii trecuti. Urko Vera, fostul jucator de la CFR Cluj, vrea la rivala U Cluj - Am vazut pe Facebook-ul tau o poza, iar pe fundal insemnele Universitatii Cluj... - Da, recunosc ca sunt fanul Universitatii Cluj. Mi-ar placea sa pot ajuta clubul, mai ales ca eu sunt din Cluj si toti prietenii mei sunt fani U Cluj. E un club care atrage mult datorita suporterilor si infrastructurii moderne pe care o are. Ma refer la stadion, care este fantastic. Sa stii ca o multime de jucatori spanioli importanti care au jucat in Liga 1 din Romania si-au manifestat dorinta sa vina la U Cluj. - Despre ce jucatori e vorba? - Urko Vera, Adria Gallego, Biel Comapny si multi altii. De ce? Pentru ca acest club are o imagine foarte buna datorita admiratiei fanilor pentru echipa.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare