Italia

thumbs

Cristiano Bergodi tinteste sus! Antrenorul italian vrea sa aduca titlul la Craiova si compara formatia olteana cu una din Seria A | VIDEO

08.05.2020, 18:15 Sursa: Prosport

Cristiano Bergodi (55 de ani), noul antrenor al Universitatii Craiova, sustine ca isi doreste sa aduca titlul in Banie, iar, in opinia acestuia, obiectivul principal este acela ca echipa sa se plaseze pe podium la finalul campionatului, pentru a accede in competitiile europene. Tehnicianul italian spune ca va juca toate meciurile cu gandul de a le castiga si este de parere ca poate face lucruri pozitive la formatia alb-albastra. "Eu sper din suflet sa aduc titlul. Pot sa apara surprize! Sper ca se poate face ceva deosebit pentru aceasta echipa de traditie. Deviza mea este aceea de a juca mereu la victorie, cred ca putem face ceva pozitiv. Trebuie neaparat sa ne clasam pe primele trei locuri, dupa vom vedea", a declarat Bergodi intr-un "live" sustinut pe pagina de Facebook a Universitatii Craiova. Cristiano Bergodi compara formatia olteana cu una din Serie A Bergodi spune ca suporterii fanatici de la Craiova l-au ambitionat sa semneze cu echipa olteana si sustine ca buna organizare din cadrul echipei seamana cu cea a unui club din Serie A. "M-au ambitionat suporterii. Echipa se simte ca una din Serie A. Am ajuns la cea mai bine organizata echipa din Romania", a mai spus antrenorul italian. in Romania, Bergodi le-a mai antrenat pe FC National, CFR Cluj, Rapid, Poli Iasi, FCSB, ASA Targu Mures si FC Voluntari.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare