Liga Campionilor

thumbs

Lyon confirma ca meciul impotriva lui Juventus din Liga Campionilor se va disputa pe 7 august. Ingrijorari de ultima ora pentru francezi

10.05.2020, 10:05 Sursa: Prosport

Presedintele lui Olympique Lyon, Jean-Michel Aulas, confirma disputarea returului meciului din Champions League cu Juventus, la Torino, pe 7 august. Meciul se disputa in 16-imile Ligii Campionilor, turul fiind castigat de echipa franceza cu 1-0. "Partida impotriva lui Juventus este confirmata pentru vineri, 7 august, la Torino, cu portile inchise. Daca apelurile noastre nu vor avea succes, Lyon si PSG vor fi masacrate de echipele cu care vor juca, pentru ca noi nu am avut cum sa ne pregatim", a declarat Aulas pentru RTL. Aulas este ingrijorat ca decizia de a anula restul sezonului de Ligue 1 si de impactul financiar al pandemiei de coronavirus. "Criza reprezinta o pierdere de 900 de milioane de euro pentru fotbalul din Franta. Ne-ar putea afecta pentru intreaga existenta a clubului. Nu stiu cine poate supravietui dupa asta. Nu exista nicio obligatie pentru a incheia sezonul. Suntem o exceptie in Europa", a mai declarat Aulas. Sezonul actual de Ligue 1, anulat Sezoanele 2019/2020 din Ligue 1 si Ligue 2 au fost anulate, dupa ce Guvernul Frantei a interzis desfasurarea oricarei competitii sportive, inclusiv in spatele portilor inchise, pana in luna Septembrie. Fotbalul profesionist din Franta a fost suspendat la inceputul lunii martie, din cauza pandemiei de coronavirus. Totusi, Liga Profesionista de Fotbal din Franta (LFP) spera ca sezoanele 2019/2020 din Ligue 1 si Ligue 2 sa se reia pe 17 iunie. PSG a fost desemnata campioana a Frantei.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare