Italia

thumbs

Mircea Lucescu si-a ales favoritul! Care este cel mai bun jucator pe care l-a antrenat tehnicianul roman. "Este cel mai mare fotbalist!"

12.05.2020, 21:36 Sursa: Prosport

Mircea Lucescu a antrenat-o pe Inter Milano timp de trei luni, in 1999, perioada in care a avut sub comanda sa jucatori extraordinari, precum Roberto Baggio, brazilianul Ronaldo, Ivan Zamorano, Javier Zanetti si Yuri Djorkaeff. Insa, "Il Luce" sustine ca cel mai bun fotbalist pe care l-a antrenat a fost Ronaldo Nazario. Desi a stat pe banca formatiei milaneze numai trei luni, acesta sustine ca el a fost cel care si-a dat demisia, varianta indepartarii lui de la club nefiind reala. Ronaldo Nazario, cel mai bun jucator antrenat de Mircea Lucescu Antrenorul roman sustine ca cea mai mare greseala a clubului a fost atunci cand au anuntat ca, incepand cu sezonul viitor, noul antrenor al echipei va fi Marcello Lippi. Din acel moment, spune el, nu s-a mai inteles cu jucatorii, astfel ca a decis sa plece de la "nerazzurri". "Lumea spune ca am fost indepartat, dar adevarul e ca eu mi-am dat demisia. Cea mai mare greseala a fost aceea ca a fost anuntata numirea lui Marcello Lippi din sezonul urmator si asta a destabilizat echipa, era greu sa ma impun in fata jucatorilor si atunci am preferat sa plec eu. Ronaldo este cel mai mare fotbalist pe care l-am antrenat. Din pacate, el a traversat atunci o perioada macinata de accidentari. Da, stiu ca juca si Roberto Baggio in acea echipa a Interului", a spus Mircea Lucescu, pentru Corriere Dello Sport. [caption id="attachment_18875789" align="aligncenter" width="620"] Ronaldo Nazario, in tricoul nationalei Braziliei[/caption] Mircea Lucescu a dat verdictul in privinta "noului Andrea Pirlo" Mircea Lucescu (74 de ani) a vorbit, in presa din Italia, despre tanarul jucator si sustine ca poate fi urmasul lui Andrea Pirlo (40 de ani), avand in vedere calitatile extraordinare de care da dovada. "Tonali e foarte bun si are un viitor exceptional. Cred ca va fi ultimul sau sezon la Brescia, avand in vedere ca toate echipele mari sunt pe urmele lui. E un urmas demn al lui Pirlo. Sunt foarte asemanatori, chiar daca Tonali este mai dinamic", a spus Lucescu, la Radio Musica Television.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare