Italia

thumbs

O romanca, prezentatoare de sport la o televiziune din Italia, s-a vindecat de coronavirus in 74 de zile! "A fost un cosmar, cine nu a trecut prin asta nu poate intelege!" | GALERIE FOTO

13.05.2020, 18:29 Sursa: Prosport

Bianca Dobroiu, o tanara romanca in varsta de 23 de ani, care are aparitii la o emisiune sportiva din Italia, s-a vindecat de COVID-19 dupa 74 de zile. Ea povesteste ca a trait un adevarat cosmar si ca priveste viata cu alti ochi acum. Tanara se numara printre primele persoane infectate cu noul coronavirus din Bologna si este unul dintre putinii oameni care au avut boala o perioada de timp atat de mare. Cazul ei a fost publicat de cotidianul La Repubblica, unde tanara povesteste ca primul lucru pe care l-a facut, dupa ce a aflat ca s-a tratat, a fost sa mearga la o plimbare in parc. "O emotie unica, nu mi se pare real, au fost zile foarte lungi... Doctorul m-a trezit ieri dimineata: Esti fericita? Rezultatul e negativ! Am sarit din pat si m-am dus in parc. A fost un cosmar, cine nu a trecut prin asta nu poate intelege", a spus Bianca. Bianca a facut 11 teste, dintre care doua i-au iesit negative, doua incerte si toate celelalte pozitive. La aparitia primelor simptome, ea a fost internata cateva zile intr-un spital, apoi a fost lasata sa plece acasa, unde a stat in carantina. Ce spun specialistii despre cazul Biancai Dobroiu: "Este un record" Perioada lunga in care ea a fost infectata a devenit un studiu de casa. Specialistul in boli infectioase Luciano Attard spune ca se lucreaza la diferite ipoteze. "Din cate stim, este un record. Acum incercam sa intelegem de ce a fost pozitiva atat de mult timp. Lucram la ipoteze si analizam pozitivitatea pe care am putea sa o definim pe termen lung. Exista opt pacienti, pozitivi incepand de acum opt saptamani", a spus specialistul. Cazul asemanator al lui Paulo Dybala Intr-o situatie asemanatoare cu Bianca Dobroiu s-a aflat si fotbalistul Paulo Dybala, care s-a vindecat de noul Covid-19 dupa aproape doua luni. Paulo Dybala s-a vindecat de noul coronavirus pe 6 mai, dupa ce ultimele 4 teste au fost pozitive. Astfel, argentinianul a revenit sambata la centrul sportiv de la Continassa si s-a antrenat zi de zi, chiar si duminica, atunci cand primise liber de la antrenorul Maurizio Sarri. "Dybala a efectuat, conform protocolului, o dubla verificare, cu teste diagnostice pentru Covid-19, ale caror rezultate sunt negative", este anuntul facut de Juventus Torin prin intermediul unui comunicat de presa.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare