Italia

thumbs

Povestea fotbalistului roman caruia i s-a facut contract ilegal si a parasit Romania la 18 ani: "I-am dat in judecata si am scapat" + Jucatorul a fost dorit si de Gica Hagi | EXCLUSIV

16.05.2020, 14:03 Sursa: Prosport

Marius Marin (21 de ani), fotbalistul lui AC Pisa din Serie B, a povestit pentru ProSport cum a reusit sa plece de la Poli Timisoara in urma cu cinci ani, desi nu a fost lasat. Anunt fara echivoc din Italia in razboiul FCSB - CSA: "Asta-i Steaua adevarata. Nu s-a schimbat nimic" | EXCLUSIV Fotbalistul antrenat de Radoi care spune clar ca si-ar dori sa evolueze la FCSB: "Mi-ar placea sa joc acolo. E cea mai mare echipa din Romania" | EXCLUSIV "I-am dat in judecata pe cei de la Timisoara. Mi-au facut contract la 15 ani si 10 luni si era neinregistrat, ca normal se face la 16 ani contractul. I-am dat in judecata si am scapat liber. Au fost o gramada jucatori care au plecat liberi atunci", a declarat Marius Marin. Mijlocasul celor de la Pisa sustine ca in trecut a avut oferta si de la Academia lui Gica Hagi: "Am avut o discutie cu Gica Hagi cand aveam 14 ani. Am luat trofeul de cel mai tehnic jucator la Cupa Danone. Hagi ma voia, dar era presedinte Chivorchian la Timisoara... Nu m-a lasat Chivorchian sa plec atunci". Marius Marin a plecat la doar 18 ani de la Timisoara direct in Italia, unde a semnat cu Sassuolo Primavera. De-a lungul timpului a mai evoluat pentru Catanzaro si AC Pisa. "Hagi era si bun, si dur, si sufletist ca antrenor" Romario Benzar (28 de ani), fotbalist care a jucat timp de sapte ani la Viitorul (2010-2017), i-a facut o caracterizare unica lui Gica Hagi. "Hagi era si bun, si dur, si sufletist ca antrenor. Stia cand trebuia sa fie frate cu tine si tata cu tine. Dar stia sa fie si dur. Ce zicea el la sedinta aia se intampla. Mergeam in vestiar si vorbeam intre noi: "Ba, nu se poate, iar a iesit ca el". Mai erau unii jucatori care nu ascultau de el si n-au ajuns nimic. Cand te certa, te certa ca un tata", a spus Benzar.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare