Spania

thumbs

ULTIMA ORA | Un golgheter din La Liga, implicat intr-o operatiune de trucare de meciuri. "Nu-i corect ce i se intampla!"

19.05.2020, 19:22 Sursa: Prosport

Mai multi fotbalisti si fosti jucatori din Spania sunt implicati intr-un dosar de trucare de meciuri, iar un golgheter din La Liga nu a scapat nici el. Fostul jucator al lui Real Madrid Raul Bravo ar fi unul dintre capii organizatiei, iar presa din Spania anunta ca fostul fundas care a castigat Liga Campionilor in 2002 ar conduce organizatia alaturi de Augustin Lasaosa, presedintele echipei Huesca. Alti jucatori care ar fi implicati in aceasta afacere sunt Borja Fernandez (ex Valladolid), Samu Saiz (ex Real Madrid si Atletico Madrid) sau Carlos Aranda (fost jucator la Numancia, Osasuna, Levante sau Las Palmas). Starul lui Getafe, citat in dosarul meciurilor trucate Asta nu e tot! Jorge Molina, unul dintre cei mai buni marcatori ai formatiei Getafe, ar fi fost si el citat in acest dosar de trucare a meciurilor denumit "Operatiunea OIKOS". Despre situatia acestuia a vorbit si Pepe Bordalas, antrenorul celor de la Getafe, revelatia campionatului din Spania. "Baiatul era foarte afectat ieri. Am vorbit cu el si a petrecut o noapte groaznica dupa ce a aparut in presa, doar pentru ca cineva i-a mentionat numele. Il cunosc de foarte mult timp si este exceptional ca om si ca profesionist. Ceea ce i se intampla acum nu este corect. Vestea nu ne-a picat bine, mai ales ca nu se bazeaza pe nimic. Asa poti sa spui numele oricui. Ne afecteaza pe toti, dar noi suntem convinsi de nevinovatia lui Jorge Molina. Suntem alaturi de el", a declarat Pepe Bordalas, antrenorul lui Getafe, pentru Radio Marca.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare