Liga 1

thumbs

Amenintare pentru Gigi Becali: "Tuturor jucatorilor li se va plati taxa la TAS". Fotbalistii pot castiga procesul cu patronul FCSB

22.05.2020, 22:45 Sursa: Prosport

Emilian Hulubei, presedintele AFAN, a vorbit despre situatia jucatorilor bagati in somaj tehnic si a explicat ca pot merge la TAS fara sa scoata niciun ban din propriul buzunar. Este, in special, cazul jucatorilor care nu au acceptat scaderi salariale si din cauza acestui fapt au fost bagati in somaj tehnic. Acestia pot apela la TAS, iar Emilian Hulubei informeaza ca nu trebuie sa isi faca griji pentru taxa necesara. Emilian Hulubei: "Taxa de la TAS va fi platita de un sponsor" "Nu este nicio problema, taxa de la TAS este platita de un sponsor. Tuturor jucatorilor care au probleme cu contractele in timpul pandemiei li se va plati taxa respectiva. Suma variaza de la caz la caz. Poate sa ajunga si la 25 de mii de franci elvetieni, dar si la 14 mii. Depinde de ce ceri si de ce sume sunt cerute", a spus Emilian Hulubei, la Digi Sport. Gigi Becali poate pierde procesul la TAS FCSB a bagat in somaj tehnic mai multi jucatori care nu au acceptat diminuarea salariala pe perioada pandemiei de coronavirus. Adi Popa, Marko Momcilovic, Alexandru Stan, Cristi Balgradean, Harlem Gnohere si Bogdan Planic pot contesta in instanta aceasta decizie a patronului ros-albastrilor si, mai mult decat atat, pot castiga procesul la TAS. Ce se intampla cu Cristi Balgradean In cazul jucatorilor care au semnat deja cu o alta echipa, Emilian Hulubei arunca mingea in terenul reprezentantilor noului club al fotbalistilor. Acestia trebuie sa fie de acord cu prelungirea intelegerii cu fosta echipa pana la finalul campionatului. In caz contrar, jucatorii nu pot juca la niciuna dintre cele doua echipe. Aici este cazul lui Cristi Balgradean, jucator care a semnat cu CFR Cluj, echipa la care este asteptat dupa incheierea actualului sezon. FCSB ii poate prelungi contractul portarului, daca ardelenii sunt de acord. "Daca clubul e de acord, daca partile sunt de acord, se poate face prelungirea pana la finalul sezonului competitional", a confirmat Emilian Hulubei.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare