Liga 1

thumbs

NEWS ALERT! Gigi Becali, decizie de ultima ora in privinta antrenorului Bogdan Vintila! "I-am spus lui Valeriu Argaseala sa faca actele"

31.05.2020, 20:52 Sursa: Prosport

Veste superba pentru antrenorul FCSB. Bogdan Vintila va semna curand un nou contract. Gigi Becali i-a spus presedintelui Valeriu Argaseala sa pregateasca actele. Bogdan Vintila mai avea contract doar o luna si nu avea nicio veste daca ramane la FCSB. In ultima perioada s-a tot vorbit ca Gigi Becali se gandeste sa-l dea afara. Finantatorul echipei l-a laudat pe Ilie Poenaru si l-a "curtat" pe Dan Petrescu, despre care a spus ca este singurul antrenor care ar avea mana libera la echipa ros-albastra. Pana la urma, Gigi Becali a ales tot varianta Bogdan Vintila, antrenor pe care l-a numit in august 2019. "I-am spus lui Vali Argaseala sa faca noile acte. Nu e treaba mea sa ma ocup de lucrurile acestea. V-am spus de mai multe ori ca Vintila va antrena cat va vrea la FCSB. Am vorbit deja si se ocupa Vali Argaseala de tot. I-am zis sa faca noile acte, pentru ca nu e treaba mea sa ma ocup de lucrurile astea. Nici nu stiu pe cati ani o sa semneze. Nici nu conteaza. Daca poate sa antreneze 25 de ani, atunci Bogdan Vintila va sta 25 de ani la FCSB! Eu nu-l dau afara", a spus Gigi Becali pentru "Fanatik". Bogdan Vintila a fost criticat de mai multe ori de Gigi Becali Bogdan Vintila nu a avut deloc viata usoara la FCSB. Dar ce antrenor a avut? Gigi Becali l-a criticat de mai multe ori si i-a reprosat ca nu stie sa se impuna in fata jucatorilor. "Am spus ca are o vina, asta nu inseamna ca retrag ceea ce am spus. Fiecare face ce vrea cu viata lui si cu afacerea lui. Vintila va fi cu mine pana la final. Alt antrenor nu veti vedea la FCSB. I-am spus si lui ca a facut niste greseli. Din moment ce echipa nu paseaza, inseamna ca fiecare face ce vrea. Daca echipa nu alearga cum trebuie, inseamna ca nu e pregatita bine. Eu am spus ca un crestin e greu sa fie antrenor. El se comporta foarte bland cu ei, dar din dragoste trebuie sa-ti mai atingi copilul. Cand nu il baga pe un jucator, el ii da explicatii. Nu e in regula asta. Nu e in regula, nu te asculta jucatorii. Daca nu asculta la antrenament, opresti si mai faci o data", spunea Becali dupa ce FCSB a fost invinsa de marea rivala Dinamo.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare