Liga 1

thumbs

Gigi Becali, cucerit de inlocuitorul lui Harlem Gnohere: "Arata extraordinar!". Francezul a fost dat disparut: "La noi nu e"

01.06.2020, 08:24 Sursa: Prosport

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre situatia atacantului Harlem Gnohere si a dezvaluit ca preferatul sau este acum Adrian Petre. Harlem Gnohere (32 de ani) a fost dat disparut de catre finantatorul ros-albastrilor, dar nici nu s-a aratat prea interesat de persoana lui. Gigi Becali: "Gnohere nu mai e la Steaua" "Habar n-am de el (n.r. Gnohere), nu stiu nimic. Cert e ca la Steaua nu e!", a spus Gigi Becali, la Digi Sport. Harlem Gnohere a stat in izolare acasa, in Franta, iar cand a fost sunata adunarea la FCSB, inca nu existau curse aeriene catre Romania. Nici in momentul de fata nu sunt curse directe, ci Harlem Gnohere ar trebui sa treaca prin mai multe escale pentru a ajunge intr-un final in Romania, unde va trebui, desigur, sa stea in carantina timp de 14 zile. "Mi-a zis Meme ca Adrian Petre arata extraordinar" Patronul FCSB nu a ratat ocazia de a vorbi despre una dintre "perlele" din lotul lui Bogdan Vintila. Acesta a facut referire la tanarul Adrian Petre (22 de ani), despre care i s-a transmis ca se afla intr-o conditie fizica excelenta. "Despre asta pe care l-am luat din Danemarca, Petre, mi-a spus Meme ca se prezinta foarte bine in acest moment. Arata extraordinar dupa perioada asta de pandemie", a mai spus Gigi Becali. Mai mult decat atat, Gigi Becali a luat hotararea sa incheie in sfarsit conturile cu danezii de la Esbjerg, carora trebuie sa achite suma de transfer pe tema careia au existat mai multe discutii. "Il platim si gata! Ne-am prevalat si noi de coronavirus ca sa dam banii mai tarziu", a anuntat Gigi Becali.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare