Liga 1

thumbs

Ionut Chirila, noi declaratii dure despre Dinamo: "A ajuns sa-i tremure chilotii cu Botosani sau Voluntari". Ce spune despre vanzarea clubului si strategia lui Ionut Negoita

01.06.2020, 08:57 Sursa: Prosport

Ionut Chirila (54 de ani), fost antrenor la Jiul Petrosani, UTA Arad si Concordia Chiajna, a vorbit despre Dinamo si a criticat situatia actuala din cadrul clubului. Ionut Chirila a analizat decaderea echipei din "Stefan cel Mare", despre care spune ca a ajuns sa se teama de echipe precum FC Voluntari si FC Botosani, dupa ce in trecut a intalnit nume importante din Europa, in cadrul competitiilor internationale. Ionut Chirila: "Dinamo nu prezinta interes" Ionut Chirila a vorbit si despre vanzarea clubului Dinamo si a dat de inteles ca acesta nu prezinta interes pentru investitori din cauza datoriilor pe care le-a adunat in "era" Ionut Negoita. "Continua circul la Dinamo de opt ani de zile. Pot sa spun niste lucruri. Ca o societate sa fie tranzactionata trebuie sa prezinte interes. E greu ca Dinamo sa prezinte interes pentru un om de business solid sau un fond de investitii solid. E un club care a adunat trei milioane datorii si cred ca, daca era pe profit, prezenta un interes pentru cineva. Am auzit ca la Dinamo trebuia sa vina cineva care sa bage 15-20 de milioane de euro. E total gresit! Trebuie sa vina cineva care sa stie sa produca 15-20 de milioane de euro. Dinamo, de la victoriile cu Hamburg, Inter si Everton, a ajuns sa-i tremure chilotii cu Botosani sau Voluntari", a spus Ionut Chirila, la Digi Sport. Ionut Chirila critica strategia lui Ionut Negoita Ionut Chirila nu a uitat nici de remarcile la adresa finantatorului din "Stefan cel Mare" si critica strategia din fotbal a lui Ionut Negoita. "Dinamo care vindea in strainatate a ajuns sa vanda la cluburi din tara sau pe 300.000 sau 400.000 in Arabia Saudita. Negoita, la business-urile pe care le are, este un om de afaceri de succes, dar pe ramura fotbalului se prabuseste datorita deciziilor pe care le ia privind managementul acestui club", a spus Ionut Chirila.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare