Italia

thumbs

Tragedie in Italia: doi inotatori de perspectiva au decedat intr-un accident aviatic! Unul dintre ei era aproape de a ajunge la Jocurile Olimpice

01.06.2020, 09:10 Sursa: Prosport

Fabio Lombini si Gioele Rossetti, doi tineri inotatori de 22 si 23 de ani, au murit ieri in orasul Nettuno, in regiunea Lazio, dupa ce s-au prabusit cu un avion de mici dimensiuni. Elicopterul lui Kobe Bryant a fost curprins de flacari! Imagini cutremuratoare de la locul accidentului Potrivit rapoartelor politiei, avionul a cazut la aproximativ 30 de secunde de la decolare si ar fi luat foc din motive necunoscute in acest moment. In plus, avionul a fost identificat ca apartinand tatalui lui Rossetti, unul dintre cei doi sportivi. Anuntul tragic, facut de federatie de profil Lombini, care se pregatea, de asemenea, sa fie si pompier, a fost medaliat cu argint in campionatele nationale de iarna din 2017, la 200 metri liber, cu timpul de 1'44"60, in spatele Filippo Megli si in fata lui Filippo Magnini. ? Nettuno (RM) #31maggio 10:40, in corso intervento dei #vigilidelfuoco per un aereo ultraleggero caduto dopo il decollo dall'aviosuperficie: deceduti i due occupanti [aggiornamento ore 12:00] pic.twitter.com/HKZ2lNp2vv - Vigili del Fuoco (@emergenzavvf) May 31, 2020 Dupa accidentul mortal, Federatia Italiana de Inot a anuntat pierderea celor doi. "Lombini a visat sa fie chemat la Jocurile Olimpice de la Tokyo", a spus Paolo Barelli, presedintele organizatiei. Inainte de tragicul accident, Lombini a impartasit mai multe videoclipuri despre inot in povestile sale de pe Instagram, dar si momentul in care se pregatea sa plece in zborul care i-a fost fatal.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare