Liga 1

thumbs

Adrian Mititelu, avertisment pentru fanii care au parasit-o pe FCSB. "Sa se bucure cat e Becali in viata!" Ce spune despre stadionul din Ghencea

01.06.2020, 14:02 Sursa: Prosport

Adrian Mititelu, patronul echipei FC U Craiova, le-a transmis un avertisment fanilor care au parasit-o pe FCSB pentru a merge alaturi de CSA Steaua. Acesta crede ca suporterii care au pasarit-o pe FCSB din cauza lui Gigi Becali si s-au alaturat echipei CSA Steaua nu vor gasi un alt patron sa fie mai bun decat latifundiarul din Pipera si a explicat de ce. Mai mult, Adrian Mititelu este sigur ca FCSB i-ar aduce inapoi pe toti fanii daca ar reveni pe stadionul din Ghencea. Avertismentul lui Adrian Mititelu pentru fanii care au parasit-o pe FCSB "E stadion frumos, sunt gelos, asta e proiectul pe care-l voiam eu la Craiova, dar Steaua e unul modern. Va crea emulatie. FCSB are echipa foarte buna. Daca joaca acolo ii convinge si pe cei de la Steaua. Stadionul acela cere o echipa puternica. Fanaticii supoterii stelisti pot fi intelesi. Ei spun ca nu mai vor un cioban, dar oare cate face acolo un profesor universitar? Nu e Becali cel mai rau, a mai imbatranit el acum. Face-ti pace si nu bucurie la dusmani. E mare noroc acolo ca-l au pe Becali, cu greselile lui, dar care vrea si mai ales poate. Va dati seama ce ar aduce acum impacarea. Ce rezolva ei cu un alt patron? Cine vine sa plateasca asa cum a facut Becali. Fotbalul nu mai atrage. Sa se bucure cat il au in viata. Vrea sa castige. Excesele lui sunt mult mai putin rele decat cele bune in club. Asigura un buget european, cu stadion frumos Merita cei de la CSA Steaua sa piarda trei ani din viata? Sa zicem ca ajung in Liga 1, credeti ca vine altul mai breaz? Programul socios nu se poate in Romania, imposibil", a spus Adrian Mititelu, patronul lui FC U Craiova, la Radio Sport 1.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare