Liga 1

thumbs

Andrei Chindris este tot mai departe de FCSB. Patronul echipei FC Botosani sustine ca in fiecare saptamana apar piste noi. Ultima varianta este Fortuna Dusseldorf. "Chindris e baiat destept. Nu urca din BMW in Dacia"

01.06.2020, 21:57 Sursa: Prosport

Andrei Chindris este jucatorul pe care Gigi Becali si l-a dorit cel mai mult in aceasta perioada. A negociat pentru el si in "Saptamana Patimilor". Acum pare tot mai departe de FCSB. Valeriu Iftime sustinea acum cateva zile ca discuta, prin intermediari, cu Valencia. Saptamana aceasta este vorba de Fortuna Dusseldorf. Gigi Becali si Valeriu Iftime au negociat intens pentru Andrei Chindris. Patronul FCSB a oferit prima oara 400.000 de euro, in timp ce conducatorul moldovenilor a solicitat 700.000 de euro. Si au tinut-o asa, in discutii si propuneri, multe saptamani. Iftime a sustinut ca jucatorul are si alte oferte si a vorbit despre un interes al Valenciei. Acum echipa care a pus ochii pe Chindris este din Germania. "Pentru Andrei Chindris se discuta in continuare legat de un transfer in strainatate. Avem negocieri cu impresarii: unul spune asa, altul spune asa. Nu am oferta concreta, dar discut cu mai multi impresari. Fortuna Dusseldorf se intereseaza de el. Am vazut ultimul lor meci si au nevoie de cineva in aparare (rade). Copilul este destept. Vorbeste engleza si spaniola, nu este problema sa invete germana. Si-a luat Bacalaureatul si poate merge la facultate, daca nu pleaca afara. Este baiat destept... Nu urca din BMW in Dacia", a declarat Valeriu Iftime la Digi Sport. Fortuna Dusseldorf se afla pe locul 16 in Bundesliga. In ultima partida a pierdut cu 5-0 duelul cu Bayern Munchen. Valeriu Iftime insista pentru spectatori la meciurile din Liga 1 Valeriu Iftime a vorbit si de strategia care va fi adoptata pentru reluarea partidelor din Liga 1. Cel mai rau ii pare ca se va juca pe stadioane goale. Si isi doreste rapid o alta varianta. "Eu spun ca trebuie sa mai negociem si sa obtinem sa se poata juca macar cu o mie de spectatori. Ar da culoare si respect. Trebuie sa vedem cum vin la stadion si cum pleaca. Eu am spus ca putem sa avem o mie de spectatori intr-un stadion cu 7-8.000 de spectatori. Barurile se pot inchide, strandurile se pot inchide, dar fotbalul nu se poate inchide. Daca nu terminam campionatul o sa fie dezastru. O sa fie greu daca depistezi un caz. Am inteles ca atunci se va opri campionatul pana se rezolva problema, dar nu poti bloca tot", a mai spus finantatorul formatiei FC Botosani.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare