Franta

thumbs

Ndombele este noul jucator favorit al seriei "Summer Heat"! Mijlocasul lui Tottenham a primit din un card de rating 93 cu statistici foarte bune! Cum il puteti obtine

19.06.2020, 18:18 Sursa: Prosport

Evenimentul "Summer Heat" a fost lansat oficial pe data de 17 Iunie, EA SPORTS oferind jucatorilor de FIFA 20 noi carduri si provocari de tipul Squad Battle Challenger sau Player Moments. Pe langa cardul fundasului de la Real Madrid, Ferland Mendy OVR 93, creatorii jocului au lansat o noua provocare pentru mijlocasul francez de la Tottenham, Ndombele. Cardul jucatorului are niste valori foarte bune si echilibrate, atat ofensive, cat si defensive. Cu un rating general de 93, cele mai bune calitati ale jucatorului sunt viteza de 93 si dribling-ul de 98. Evenimentul "Summer Heat" contine provocari si carduri de tipul FUTMAS, Echipa Scream si Flashback Player Moments Cum puteti obtine cardul Ndombele OVR 93 Pentru a obtine cardul lui Ndombele in echipa, EA SPORTS a organizat o serie de provocari Squad Building Challenger. Provocarea expira pe 23 Iunie si are un pret estimate de 150.000 monede, indiferent de platforma pe care o folositi. Spurs Minimum un jucator de la Tottenham Spurs in echipa Minimum Squad Rating de 84 Minimum Team Chemistry de 70 Reward: One Premium Mixed Players Pack Cost: 81k PS4 / 87.8k Xbox One Franta Minimum un jucator francez in echipa Minimum Squad Rating de 84 Minimum Team Chemistry de 70 Reward: One Jumbo Premium Gold Pack Cost: 65k PS4 / 55k Xbox One COST TOTAL: 146k PS4 / 142k Xbox One Ferland Mendy, unul dintre cei mai buni fundasi stanga din FIFA 20, oferit gratuit! Are un rating de exceptie. Afla cum il poti obtine Statistici foarte bune pentru mijlocasul de la Tottenham Tanguy Ndombele a primit din partea celor de la EA SPORTS un card de rating 93 pe pozitia de mijlocas central. Francezul are o viteza de 93, un sut de 83, pasa de 93 si dribling 98. Jucatorul sta foarte bine si pe partea atributiilor defensive, puterea defensiva a cardului fiind de 85, in timp ce forta fizica este un alt atuu al jucatorului in recuperarea balonului la mijlocului terenului, fiind cotata la 91.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare