Spania

thumbs

Moment istoric in La Liga! "Messi din Mexic" a debutat in prima liga spaniola la numai 15 ani

25.06.2020, 08:27 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Mallorca a pierdut in fata lui Real Madrid, 2-0, in etapa 31 din La Liga. Desi Mallorca este foarte aproape de retrogradare, formatia spaniola a marcat un moment istoric in partida cu madrilenii. Mai exact, Mallorca a debutat cel mai tanar jucator din istoria La Ligii. Este vorba despre mijlocasul argentinian Luka Romero, in varsta de numai 15 ani 7 luni si 6 zile. Luka Romero a debutat in prima liga spaniola la numai 15 ani Luka Romero este supranumit "Messi din Mexic", desi este argentinian, acesta s-a nascut in statul Durango, din Mexic. In partida cu Real Madrid, Luka Romero a fost introdus de antrenorul Moreno Vicente in minutul 84. Lovitura grea pentru Zinedine Zidane Real Madrid a fost foarte aproape sa-l ia pe noul star din Ligue 1, Eduardo Camavinga. Zinedine Zidane era convins ca starul de doar 17 ani va ajunge in Spania, insa francezul a primit o veste proasta. "Rennes a ajuns la un acord cu Camavinga", este anuntul celor de la Mundo Deportivo, care subliniaza ca, fotbalistul pe care Real era gata sa ofere 100 de milioane de euro, va continua in Franta. Nicolas Holveck, noul presedinte al lui Rennes, a subiliniat ca Eduardo Camavinga va mai continua cel putin inca un sezon in Ligue 1. Francezii au planuri mari si spera sa joace direct in grupele Ligii Campionilor, dupa ce au incheiat pe locul 3 in Ligue 1, singura competitie importanta suspendata in competitie de coronavirus. Daca castigatoarea Europa League termina pe plan intern pe un loc de UCL, atunci Rennes, care a fost anul trecut adversara celor de la CFR Cluj, este sigura ca va ajunge la "masa bogatilor". "Camavinga este inca tanar, dar un jucator cu o maturitate incredibila, atent la toate detaliile. El stie ce are de facut din punct de vedere sportiv, cel putin deocamdata", a fost mesajul francezilor pentru Zidane. Conducatorul lui Rennes a subliniat ca jucatorul dorit de Real Madrid are o relatie excelenta cu ceilalti colegi din lot, dar si cu antrenorul Julien Stephan. La doar 17 ani, Camavinga a evoluat in 36 de partide pentru Rennes in sezonul 2019 - 2020 si este cotat de site-urile de specialitate la 37,5 milioane euro. "Bineinteles, este frumos ca echipe mari sa se intereseze de mine, dar in sens invers, eu nu sunt interesat de asta. In special, pentru ca ma simt bine la Rennes. Vom vedea ce urmeaza. Ii las pe agentii si pe parintii mei sa se ocupe cu asta", a spus Camavinga, dupa ce a aflat de interesul celor de la Real Madrid.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare