Franta

thumbs

Laurissa Landre, fostul pivot al echipei SCM Craiova, si-a anuntat retragerea din activitate. Dupa doua sezoane in Banie, handbalista a devenit campioana mondiala!

30.06.2020, 10:06 Sursa: Prosport

Laurissa Landre (34 ani), fostul pivot al echipei SCM Craiova, si-a anuntat retragerea din activitate la inceputul acestei saptamani. Handbalista legitimata la Toulon este gata sa inceapa o noua cariera profesionala, in domeniul imobiliar. Laurissa Landre, fostul pivot al SCM Craiova, a reprezentat unul dintre cele mai reusite transferuri ale unei jucatoare venite din strainatate Laurissa Landre a jucat doua sezoane pentru SCM Craiova, in perioada 2015-2017, reprezentand unul dintre cele mai reusite transferuri in Liga Florilor. Evoluand la echipa antrenata de Bogdan Burcea, pivotul Frantei a prins Jocurile Olimpice de la Rio, in 2016, unde a si obtinut medalia de argint, dar si Campionatul European din 2016, unde a incheiat pe treapa a treia a podiumului. Prestatiile handbalistei la Craiova au determinat-o pe Metz sa o transfere in 2017. Tot in acel an, Landre a reusit sa castige si titlul mondial in Germania. [caption id="attachment_19051614" align="aligncenter" width="706"] Laurissa Landre s-a impus chiar din primul sezon la Craiova, motiv pentru care a prins si Jocurile Olimpice de la Rio[/caption] "Dupa o lunga cariera pe terenurile de handbal, este timpul sa ma retrag. Prin urmare, as dori sa subliniez toata recunostinta si multumirile mele pentru cluburi, presedinti, suporteri, voluntari, coechipieri si pentru adversarii mei de handbal. Au trecut 20 de ani de cand am inceput, 20 de ani in care m-am bucurat de fiecare clipa petrecuta in handbal, 20 de ani cu coborasuri. 20 de ani pe care nu ii voi uita niciodata. Voi pleca, dar pentru o noua aventura. Intru in imobiliare. Sper ca veti veni la agentie sa ma salutati si vom profita pentru a lua o cafea impreuna", a postat pe Laurissa Landre pe retelele de socializare. SCM Craiova a reprezentat si singura ei poveste in afara Frantei in handbal, pentru ca in rest a jucat doar pe plan intern la nivel de cluburi, la Fleury, Le Havre, Metz si Toulon. Dupa plecarea din 2017, echipa din Banie a avut intentia sa o readuca pe Landre la Craiova, dar o noua colaborare nu s-a mai concretizat. Ea a adunat 72 de selectii in nationala Frantei. Bursa transferurilor in handbalul feminin.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare