Liga 1

thumbs

Scandal la Iasi! Radu Petrescu nu a vazut o palma aplicata de sibieni! Oaspetii au egalat dintr-o faza controversata | FOTO&VIDEO

30.06.2020, 21:45 Sursa: Prosport

Scandal la Iasi! Hermannstadt a revenit in joc cu ajutorul arbitrului Radu Petrescu, care nu a vazut un fault evident al sibienilor si a acordat penalty la faza imediat urmatoare. Mircea Rednic si-a iesit rapid din minti in meciul cu Hermannstadt. Poli Iasi a avut a cerut penalty in prima repriza, la o cadere a lui Razvan Gradinaru in careu, dar centralul Radu Petrescu a lasat jocul liber. Radu Petrescu nu a vazut o palma aplicata de sibieni la faza in care Hermannstadt a egalat Minutul 56 a adus cea mai controversata faza a meciului. Caiado l-a lovit cu palma peste fata pe Serban, dar arbitrul Radu Petrescu a lasat jocul liber, mingea a ajuns apoi in careul gazdelor si a lovit bratul unuia dintre jucatori. Radu Petrescu a dictat penalty fara ezitare, iar Romario Pires a egalat fara emotii. Faza a dat peste cap echipa lui Mircea Rednic, care nu a mai reusit sa controleze partida, asa cum se intamplase in prima parte. Debeljuh a inscris in minutul 76 (VIDEO AICI), iar Hermannstadt s-a indreptat spre prima victorie in mandatul lui Ruben Albes. Poli Iasi: D. Rusu - Cabral, Frasinescu, Klimavicius, S. Serban - Gradinaru, Breeveld, Passaglia, Horsia - A. Cristea, Luckassen Rezerve: T. Axinte - Mihalache, Fomba, Onea, De Iriondo, Chacana, D. Popadiuc, I. Cristea, Omoh Antrenor: Mircea Rednic Hermannstadt: Figueiredo - Al. Voda, Ousmane Viera, I. Stoica, Oprut - Caiado, Dalbea, Romario Pires, Jo Santos - Debeljuh, Ad. Balan Rezerve: I. Pop - Tiago Almeida, Dobrosavlevici, S. Busu, L. Dumitriu, P. Petrescu, Yazalde Antrenor: Ruben Albes Arbitru: Radu Petrescu (Bucuresti) Asistenti: Bogdan Gheorghe (Bucuresti) si Alexandru Voda (Alba Iulia) Stadion: "Emil Alexandrescu" (Iasi)

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare