Liga 1

thumbs

Mircea Rednic, negru de suparare dupa arbitrajul lui Radu Petrescu: "Nu se poate asa ceva! Da-le lor, dar da-ne si noua! Pentru mine e clar" Ce acuza antrenorul Iasiului

30.06.2020, 22:42 Sursa: Prosport

Poli Iasi - Hermannstadt 2-3 | Mircea Rednic a venit negru de furie la interviuri dupa esecul cu sibienii lui Ruben Albes. Antrenorul a criticat in termeni extrem de duri arbitrajul lui Radu Petrescu, despre care a spus ca a venit cu tema facuta. Poli Iasi a dominat prima parte a meciului cu sibienii, dar Razvan Gradinaru nu a primit penalty la o cadere care a provocat prima iesire nervoasa a lui Mircea Rednic. Gazdele au terminat prima repriza in avantaj, 2-1. Repriza secunda a adus o faza controversata, in urma careia oaspetii eu egalat, ca apoi sa marcheze si golul victoriei. Mircea Rednic, acuza extrem de dur arbitrajul lui Radu Petrescu: "Nu se poate asa ceva! Pentru mine e clar" Imediat dupa meci, Mircea Rednic a folosit cuvinte extrem de dure la adresa arbitrului Radu Petrescu si chiar a dat de inteles ca acesta a venit cu tema facuta la Iasi: "Le-am spus la pauza sa paseze, dar uitati ce s-a intamplat. E greu sa joci asa, ok, ba, da-le si lor, dar da-ne si noua. Nu il recunosc pe baiatul asta. Nu vreau sa comentez!! Si programarea, ei au avut o zi in plus. Acum vom juca duminica la ora 1, cu Sepsi. Poate am deranjat pe unii, dar noi muncim. Ei sunt pusi acolo sa fie corecti si sa isi faca meseria, nu sa influenteze ei jocul. In rest e vina noastra. A fost falt clar la Serban. In fata arbitrului, nu se poate asa ceva! Sper sa trecem repede peste meciul asta, pentru ca a lasat urme. Vezi ca arbitrul tolereaza si agresivitatea lor, ai situatii clare de penalty si tu nu dai... Nu avem ce sa facem, jucam acasa si incercam sa recuperam punctele. Acum trebuie sa fim pozitivi si sa ramanem uniti. Sa ne batem pana la capat pentru ca suntem singuri. Asta pentru mine e clar!", a declarat Mircea Rednic dupa meci. ECHIPELE DE START: Poli Iasi: D. Rusu - Cabral, Frasinescu, Klimavicius, S. Serban - Gradinaru, Breeveld, Passaglia, Horsia - A. Cristea, Luckassen Rezerve: T. Axinte - Mihalache, Fomba, Onea, De Iriondo, Chacana, D. Popadiuc, I. Cristea, Omoh Antrenor: Mircea Rednic Hermannstadt: Figueiredo - Al. Voda, Ousmane Viera, I. Stoica, Oprut - Caiado, Dalbea, Romario Pires, Jo Santos - Debeljuh, Ad. Balan Rezerve: I. Pop - Tiago Almeida, Dobrosavlevici, S. Busu, L. Dumitriu, P. Petrescu, Yazalde Antrenor: Ruben Albes Arbitru: Radu Petrescu (Bucuresti) Asistenti: Bogdan Gheorghe (Bucuresti) si Alexandru Voda (Alba Iulia) Stadion: "Emil Alexandrescu" (Iasi)

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare