Italia

thumbs

Mutare importanta pregatita de AS Roma! Italienii vor sa-l transfere pe Edinson Cavani: "Exista o oferta oficiala!"

05.07.2020, 13:43 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Edinson Cavani (33 de ani) s-a despartit de PSG, insa acesta este foarte aproape sa revina pe terenul de fotbal. AS Roma ar fi interesata sa-l transfere pe atacantul uruguayan, insa totul depinde de situatia financiara a clubului. Edinson Cavani a mai evoluat, in trecut, in fotbalul italian, pentru Palermo si Napoli. Edinson Cavani poate ajunge la AS Roma Agentul Gaston Fernandes, un apropiat de-ai lui Walter Guglielmone, fratele si impresarul lui Edinson Cavani, sustine ca investitorii, care planuiesc sa o preia pe AS Roma, doresc sa-l transfere pe Edinson Cavani. Grupul de investitii este condus de americanul Dan Friedkin. In prezent, atacantul titular de la AS Roma este bosniacul Edin Dzeko (34 de ani). "Exista o oferta oficiala. AS Roma mi-a solicitat sa depun o oferta scrisa lui Walter Guglielmone si, daca AS Roma va fi preluata de alt investitor, Cavani va ajunge acolo. Totul depinde de situatia clubului, de aceasta preluare, pentru ca, oricat de avansate ar fi negocierile, nu este deloc simplu sa inchei preluarea unui club de asemenea prestigiu. Sunt foarte multe lucruri care trebuie luate in calcul, dar una dintre prioritatile acestui grup de investitii este aducerea lui Edinson Cavani", a declarat agentul Gaston Fernandes pentru Footballitalia. PSG s-a despartit de doi jucatori Uruguayanul Edinson Cavani nu este singurul care o va parasi pe PSG. Si capitanul Thiago Silva (35 de ani) va inceta colaborarea cu gruparea pariziana. "Ideea este ca ei sa ramana la noi pana la finalul sezonului din Liga Campionilor, in august, dar da, amandoi vor pleca de la PSG la finalul lunii august. Sunt jucatori care au scris istoria recenta a clubului. Ne intrebam daca ar trebui sa continuam colaborarea. Avem amintiri frumoase, dar da, ne apropiem de finalul colaborarii", a spus Leonardo Araujo, potrivit Marca. 20 de milioane de euro este cota lui Edinson Cavani, conform transfermarkt.com

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare