Stranieri

thumbs

Un roman in varsta de 18 ani promite sa faca senzatie la AS Roma si i-a cucerit deja pe italieni: "Seamana cu Dzeko!" El este noul star pe care se poate baza Adrian Mutu

12.07.2020, 10:14 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

La 18 ani, Suf Podgoreanu poate fi urmatorul roman care sa faca senzatie in Serie A! Italienii sunt deja impresionati de fotbalistul ajuns la AS Roma. Adus de la Maccabi Haifa de italieni, Suf Podgreanu este deja comparat cu marele atacant al Romei, bosniacul Edin Dzeko. Podgoreanu, romanul care vrea sa faca senzatie la AS Roma: "Seamana cu Dzeko!" Suf Podgoreanu este deja comparat cu Edin Dzeko, bosniacul in varsta de 34 de ani, pe care AS Roma l-a adus de la Manchester City, in 2016. "Seamana cu Dzeko. Are o tehnica foarte buna si poate juca usor atat in 4-2-3-1, cat si in 4-3-3. Mai mult, in ciuda inaltimii sale, Podgoreanu poate evolua si in banda stanga", scriu jurnalistii de la goal.com. "In ciuda unui prezent complicat, Roma vrea sa se gandeasca la viitor. Suf Podgoreanu este noul jucator din atac, gata sa se alature echipei mari", sustin italienii despre fotbalistul cu dubla cetatenie: romana si israeliana. AS Roma a platit 100.000 de euro celor de la Maccabi Haifa, unde Suf Podgoreanu juca pentru echipa U19. In sezonul trecut, atacantul a jucat excelent si a marcat 18 goluri pentru formatia din Israel. Suf Podgoreanu a jucat doar pentru nationalele de tineret ale Israelului, deci ar putea fi o solutie si pentru nationala de tineret a Romaniei, pregatita de Adrian Mutu. Conform jurnalistului italian Flavio M. Tasotti, oficialii lui AS Roma au fost interesati si de Florinel Coman, "perla" lui Gigi Becali de la FCSB. "Steaua (n.r. - FCSB) o oferta de 7 milioane de euro de la un club din MLS, dar Roma continua sa discute cu reprezentantii jucatorului, dar nu forteaza lucrurile. E complicat si din cauza starii actuale din fotbal, generata de pandemie", a scris jurnalistul din Italia pe contul sau de Twitter, in perioada in care ligile de top din Europa au fost oprite de pandemia de coronavirus.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare