Liga 1

thumbs

Gigi Becali regreta ca nu-l poate pune antrenor la FCSB pe Mihai Pintilii: "Eu asta vreau, dar daca nu se poate!". Solutia finala aleasa de finantatorul ros-albastrilor: "Atunci el va fi!"

13.07.2020, 11:58 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Gigi Becali cauta solutii pentru redresarea lui FCSB, iar inlocuirea lui Bogdan Vintila pe banca a devenit o chestiune de cateva zile, pana cand va fi numit noul antrenor al ros-albastrilor. Finantatorul regreta ca nu-l poate pune tehnician principal pe actualul secund, Mihai Pintilii, inturcat acesta nu a obtinut licenta Pro. Evolutia dezamagitoare din partida cu Universitatea Craiova, in care FCSB a pierdut cu 2-1 in Banie, l-a infuriat la culme pe patron, astfel ca vrea sa grabeasca inlocuirea lui Vintila. Gigi Becali il va pune antrenor principal pe Toni Petrea Becali va apela la o solutie de avarie, dupa ce a aflat ca Mihai Pintilii nu poate fi pus principal. Tomi Petrea va fi urmatorul tehnician de pe banca lui FCSB. "Eu vreau cu Pintilii, dar daca nu se poate, atunci o sa intre Petrea principal. Asa o sa fie", a declarat Gigi Becali la Pro X. Gigi Becali, finantatorul FCSB-ului, a continuat protestele la adresa arbitrului Marcel Birsan, dupa infrangerea cu Universitatea Craiova, scor 1-2. Gigi Becali este vehement in ceea ce priveste prestatia arbitrului Marcel Birsan in cadrul intalnirii de pe Stadionul "Ion Oblemenco", in cadrul etapei a saptea din play-off-ul Ligii 1. Gigi Becali, critici dure la adresa arbitrului "Ziua e foarte buna pentru ca astazi am vazut toate mizeriile si tampeniile care s-au intamplat. Daca il mai lasa pe Birsan sa arbitreze, atunci inseamna ca mizeria fotbalului romanesc ramane. Asta trebuie dat afara. Jucatorii au spus ca la golul nostru se uita Birsan si nu ii vedea sa creada, nu voia sa fluiere. Nu ai cum sa il pui pe Birsan sa arbitreze. Asa ceva rar intalnesti. Pe mine ma intereseaza ce am vazut aseara. La Mihaila a fost simulare, a vazut ca Vlad loveste mingea si dupa jucatorul, dupa la Tanase de doua ori...", a mai spus Gigi Becali, la Pro X.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare