Cupa Romaniei

thumbs

A aparut documentul care o poate elimina pe FCSB din finala Cupei Romaniei. Dinamovistii pot spera la un duel cu Sepsi | FOTO

13.07.2020, 13:19 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

FCSB s-a calificat pe teren in finala Cupei Romaniei, dupa ce a trecut de Dinamo Bucuresti in semifinale cu scorul general de 4-0, dar "cainii" au facut memoriu la FRF (Federatia Romana de Fotbal). Dinamovistii spera sa ajunga in finala Cupei Romaniei, acolo unde s-a calificat Sepsi OSK, daca vor castiga la masa verde partida din turul semifinalelor din cauza titularizarii suspendatului Andrei Vlad. Documentul care o poate elimina pe FCSB din finala Cupei Romaniei La aproape o saptamana de la eliminarea din Cupa Romaniei a aparut documentul care o poate duce la eliminarea din ultimul act al competitiei pe gruparea finantata de Gigi Becali, iar actul a fost publicat de Fanatik. Documentul este din sezonul 2018 - 2019 al Cupei Romaniei, cu un caz similar cu cel din dubla FCSB - Dinamo Bucuresti, dar echipele implicate erau Viitorul Constanta si Universitatea Craiova. Inainte de mansa retur a semifinalei dintre echipa lui Gica Hagi si cea din Banie, oficialii celor doua grupari s-au interesat la FRF de situatia fotbalistilor care pot fi eligibili pentru acel meci. Viitorul Constanta s-a interesat de situatia lui Paul Alexandru Iacob si de cea a lui Alexandru Mateiu, jucator al Universitatii Craiova. Cei doi aveau, ca si Andrei Vlad, doua cartonase galbene si erau suspendati pentru mansa retur a semifinalei din editia 2018 - 2019. VEZI DOCUMENTUL IN GALERIA FOTO Mateiu si Iacob au avut interzis sa joace In aceste conditii, Federatia Romana de Fotbal s-a exprimat deja intr-o speta asemanatoare cu cea de la FCSB - DInamo Bucuresti, iar verdictul a fost ca cei doi jucatori care se aflau in situatia lui Andrei Vlad sa nu poata evolua in mansa retur din cauza suspendarii. Totodata, Dinamo nu era obligata sa faca contestatie in ceea ce il priveste pe Andrei Vlad. Conform regulamentului, cluburile raspund de eligibilitatea jucatorilor, iar Comisia de Disciplina a FRF se autosesizeaza din oficiu in asemenea cazuri.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare