Stranieri

thumbs

Ianis Hagi, in forma maxima! Starul lui Rangers vrea o minune cu Bayer Leverkusen: "Sa o tinem tot asa! Urmeaza noptile de Europa League, in curand..."

02.08.2020, 08:27 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Ianis Hagi promite sa fie din nou la inaltime in tricoul lui Rangers! Dupa victoria cu Aberdeeen, romanul este deja cu gandul la returul cu Bayer Leverkusen, din optimile Europa League. Rangers viseaza la titlu in lupta cu rivala Celtic si a inceput cu trei puncte noul sezon din Scotia: 1-0 pe terenul lui Aberdeen. Ianis Hagi, cu gandul la Bayer Leverkusen: "Sa o tinem tot asa!" "Am revenit cu o victorie dificila in deplasare! Sa o tinem tot asa! Urmeaza noptile de Europa League in curand...", a scris Ianis Hagi, pe retelele de socializare. https://twitter.com/IanisHagi10/status/1289604871407058944?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1289604871407058944%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.digisport.ro%2Ffotbal%2Fscotia%2Fmesajul-lui-ianis-hagi-dupa-debutul-in-noul-sezon-urmeaza-noptile-de-europa-league-881576 Misiunea echipei lui Steven Gerrard se anunta insa una teribil de grea. Leverkusen a batut-o cu 3-1 pe Rangers in meciul tur, disputat in Scotia. Returul este programat in Germania, joi, de la ora 19:55. Ianis Hagi spera insa sa faca un nou meci mare in Europa, asa cum s-a intamplat in 16-imi, atunci cand romanul a facut spectacol, iar Rangers a trecut cu 3-2 de Braga. " A fost un meci incredibil, mi-e foarte greu sa explic in cuvinte ce am simtit... mi s-a facut pielea de gaina, simteam ca zbor, era minunat. Suporterii au fost la cel mai inalt nivel, am castigat impreuna acel joc", a spus fiul lui Gica Hagi, intr-un magazin realizat de UEFA pentru Europa League. "Fara indoiala este onorant pentru noi ca Ianis a reusit sa se impuna, pentru ca daca nu s-ar fi impus, nu ar fi dat bani pe el clubul scotian. Acum, e pasul urmator, el trebuie foarte bine sa-si intareasca pozitia acolo la Glasgow, dupa care trebuie sa faca pasul urmator, chiar in Premier League. Adica, a intrat iar pe traseul fericit pe care i-l dorim oricarui tanar din Romania. Pentru ca si el a avut parte de multe, asa cum se intampla in cariera fiecarui fotbalist", a afirmat Narcis Raducan, pentru ProSport.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare