Liga 1

thumbs

S-au pacalit spaniolii? Ionut Negoita a anuntat ce au cumparat noii investitori: "Ce mai e pe acolo pe la Saftica"

14.08.2020, 08:47 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Ionut Negoita, fostul actionar majoritar de la Dinamo, a vorbit despre negocierile pe care le-a purtat cu noii investitori spanioli, dar si despre achizitiile facute de catre acestia. ProSport a anuntat in exclusivitate ca investitorii spanioli au cumparat clubul Dinamo in sfarsit, dupa indelungi negocieri cu Ionut Negoita si vizite, in ultimele zile, la stadionul din "Stefan cel Mare si la arena "Arcul de Triumf". Ce au cumparat spaniolii de la Ionut Negoita Fostul actionar majoritar de la Dinamo a explicat pe ce au dat banii Pablo Cortacero si asociatii acestuia. In total, cu cei 450 de mii de euro virati pana acum in conturile SC Dinamo 1948 SA, Cortacero si asociatii sai vor achita aproximativ 3.5 milioane de euro, suma care urmeaza sa acopere datoriile societatii care administreaza clubul, mai bine de un milion de euro fiind catre Negoita. "Clauzele tranzactiei sunt confidentiale. Sunt confidentiale nu doar sumele, ci si clauzele. Societatea are baza Saftica, cu doua terenuri de iarba, cu un teren nou sintetic, o cladire pe care am renovat-o eu. Sala de sport si ce mai e pe acolo. Tot ce tine de baza Saftica. Mai sunt ceva masini, ceea ce poate avea un club", a spus Ionut Negoita, la Digi Sport. Ionut Negoita: "Suporterii nu au avut curaj" Suporterii lui Dinamo si membrii DDB nu au fost implicati in aceasta tranzactie si nici macar in negocierile purtate de catre Ionut Negoita cu investitorii spanioli, iar fostul actionar pune totul pe seama lor. "Suporterii au ramas cu ceea ce aveau. De suporteri m-am rugat aproape un an sa le cesionez toate actiunile si nu au avut curajul. Nu. Exista o penalitate in cazul in care... dar oamenii si-au asumat-o. Le-am explicat de memorandum. Eu le-am spus suporterilor in felul urmator. Ei ziceau sa facem o discutie la comun. Le-am spus sa ia Dinamo cu totul si sa faca ei discutiile cu potentialul cumparator. Nu au vrut, nu au avut curajul. Interesul e comun, ca Dinamo sa supravietuiasca si sa faca si performanta", a mai spus Ionut Negoita.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare