Liga 1

thumbs

Incep problemele pentru investitorii spanioli! Fostii jucatori de la Dinamo isi cer drepturile: "Am de recuperat bani!"

14.08.2020, 09:22 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Laurentiu Corbu (26 de ani), fundasul dreapta al celor de la Chindia Targoviste, a dezvaluit ca fosta sa echipa, Dinamo, nu si-a achitat toate datoriile fata de acesta. ProSport a anuntat in exclusivitate ca investitorii spanioli au cumparat clubul Dinamo in sfarsit, dupa indelungi negocieri cu Ionut Negoita si vizite, in ultimele zile, la stadionul din "Stefan cel Mare si la arena "Arcul de Triumf". Problemele incep sa apara insa pentru noii actionari ai "cainilor". Dinamo are datorii catre Laurentiu Corbu Laurentiu Corbu, jucator la Dinamo in doua randuri, iulie 2015 - ianuarie 2019, respectiv iunie 2019 - februarie 2020, sutine ca mai are de incasat un salariu si jumatate de la clubul din "Stefan cel Mare", pentru ca a acceptat amanarea platii in momentul in care a reziliat contractul. "Am de recuperat bani de la Dinamo. Am vorbit cu dumnealor, mi s-a spus ca imi voi lua banii pana la o anumita data. Pe 2019, si-au achitat datoriile fata de mine. In 2020, mai aveau sa imi dea ianuarie si 15 zile din februarie si suntem in august si nu am primit. Eu sper sa ii primesc", a spus Laurentiu Corbu, la GSP. 12 meciuri a jucat Laurentiu Corbu la Chindia Targoviste, in sezonul recent incheiat al Ligii 1. 16 meciuri a jucat fundasul lateral pentru Dinamo, in prima parte a campionatului. 300 de mii de euro este cota de piata a lui Laurentiu Corbu, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. Citeste si: Ionel Danciulescu, primul om care pleaca de la Dinamo! Spaniolii au lasat in Romania un "spion" care a monitorizat tot ce "misca" in club | EXCLUSIV Cristi Borcea, memorabil dupa ce Ionut Negoita a vandut Dinamo: "Ne vom bate la campionat si cupele europene!" Ce spune despre investitorii spanioli Gigi Multescu, reactie geniala dupa ce a aflat ca un alt antrenor ii va lua la Dinamo: "Veni, vidi, vici, roiu!" + Ce functie va ocupa "SMURD-ul" | EXCLUSIV

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare