Liga 1

thumbs

Spaniolii de la Dinamo nu scapa de contestatari: "A dat unul un gol de la jumatatea terenului si acum trebuie sa-i facem statuie"

16.09.2020, 22:25 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Dumitru Dragomir, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a criticat noul proiect de la Dinamo sub conducerea unui actionariat spaniol. Fostul conducator din fotbalul romanesc nu s-a aratat impresionat nici de golul marcat de catre mijlocasul spaniol Borja Valle (28 de ani), chiar la debut, din propria jumatate a terenului. Dumitru Dragomir, critici pentru spaniolii de la Dinamo Mai mult decat atat, Dumitru Dragomir este reticent in ceea ce priveste strategia noilor investitori de la Dinamo, facand referire la transferul unor jucatori mai in varsta si la salariile uriase pe care le-au promis acestora. "Asa e la fotbal, mai ales in Romania. Astazi promitem, maine dam faliment. Nu cred in niciun proiect. Daca ar juca Contra, ar fi campioni, dar nu joaca. Cum sa fiu impresionat de ei. Nu poti sa faci mare performanta cu jucatori de 36-37 de ani. A dat unul un gol de la jumatatea terenului si ce trebuie acum, sa-i facem statuie. Ei nu au castigat meciul", a spus Dumitru Dragomir, potrivit Antena Sport. Borja Valle, salariu urias la Dinamo ProSport a anuntat in exclusivitate in urma cu o saptamana faptul ca Borja Valle a semnat cu Dinamo un contract valabil pe doi ani cu un salariu lunar de nu mai putin de 33.000 de euro, adica mai mult decat orice alt fotbalist care activeaza in Romania in acest moment. Pana sa vina Borja Valle la Dinamo, cel mai bine platit jucator din Romania era mijlocasul CFR-ului, Alexandru Chipciu (31 de ani). Alex are un salariu lunar net de 20.000 de euro, la care se mai adauga un bonus de 100.000 de euro platibil in sase luni. Chiar si cu bonus, mijlocasul de banda ajunge la 340.000 de euro pe an, adica aproximativ 28.000 de euro pe luna. Cu 5.000 de euro mai putin decat primeste noua vedeta a lui Dinamo. Daca in anii anteriori, FCSB era clubul care platea cele mai mari salarii din Romania, acum ros-albii o depasesc fara probleme pe rivala traditionala. In echipa antrenata de Toni Petrea cel mai bine platit jucator este Florin Tanase, cu un salariu lunar de "doar" 17.000 de euro. Valle este cel mai bine platit dinamovist, dar asta nu inseamna ca restul jucatorilor au salarii mici. Adusi recent, portarul Tomas Osorio (31 de ani) incaseaza 20.000 de euro plunar, mijlocasul Janusz Gol (34 de ani) castiga 18.000 de euro pe luna, iar atacantul Adam Nemec (34 de ani) este remunerat cu 15.000 de euro pe luna.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare