Liga Campionilor

thumbs

Cum vor arata cardurile UEFA Champions League din FIFA 21. In editia trecuta, au fost un real succes

Liga 1 Vineri, 18 Sep ora 18 va juca Chindia Targoviste - AFC Hermannstadt pe posturile Look

Cu Orange TV și aplicatia #OrangeTVGo poți fi alături de echipa ta.

17.09.2020, 14:52 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Cardurile UCL din FIFA 20 au reusit sa le ofere jucatorilor o multime de super evenimente si jucatori. In lista celor mai bune carduri de acest tip este jucatorul celor de la Atletico Madrid, Joao Felix. Cu o viteza de 95, un sut de 94, o pasa de 88 si un dribling 95, portughezul este unul dintre cei mai buni jucatori ofensivi din eLa Liga. Viteza atacantului este compusa dintr-o acceleratie de 91 si un sprint de 98, in timp ce dribling-ul are o agilitate de 97 si un echilibru de 93. ¬ GK: David Soria 82-rated (Getafe) ¬ LB: Andre Almeida 81-rated (Benfica) ¬ CB: William Carvalho 83-rated (Real Betis) ¬ CB: Stefan Savic 82-rated (Atletico Madrid) ¬ RB: ᅤukasz Piszczek 81-rated (Borussia Dortmund) ¬ LM: Rafa 82-rated (Benfica) ¬ CM: Ruben Neves 82-rated (Wolverhampton Wanderers) ¬ CM: Joao Moutinho 84-rated (Wolverhampton Wanderers) ¬ RM: Raphael Guerreiro 81-rated (Borussia Dortmund) ¬ CF: Raul Jimenez 90-rated (Wolverhampton Wanderers) ¬ ST: Joao Felix 90-rated (Atletico Madrid) Super carduri UCL in FIFA 21! Primele zvonuri despre noile carduri de acest tip au inceput sa circule pe diverse site-uri de socializare. Liderul clasamentului ar fi atacantul celor de la Barcelona, Lionel Messi. In FIFA 20, Messi a primit din partea EA SPORTS o multime de carduri, acesta fiind inclus in doua dintre cele mai importante evenimente ale acestui mod de joc: "Team Of The Season" si "Team Of The Year". Cea mai buna varianta a jucatorului are un OVR de 99 si valoreaza nu mai putin de 2.000.000 monede. Duelurile din UEFA Champions League au oferit evenimente formidabile in jocul celor de la EA SPORTS! Ce carduri puteti obtine In FIFA 21, cardul atacantului ar un potential OVR de 93, sutul, pasa si dribling-ul fiind cele mai bune atributii ale jucatorului. Pe locul 2 se afla Cristiano Ronaldo, jucatorul celor de la Juventus. Cu o viteza de 89 si un sut de 93, Ronaldo este unul dintre cei mai buni atacanti din eSeria A. Neymar JR are o viteza de 91, compusa dintr-o acceleratie si un sprint foarte puternic. Pe partea de sut si pasa, atacantul de la PSG are un OVR de 85, respectiv 86.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare