Stranieri

thumbs

Louis Munteanu, prima imagine din Italia! Fotbalistul roman este aproape de a semna cu Fiorentina | FOTO

Liga 1 Vineri, 18 Sep ora 18 va juca Chindia Targoviste - AFC Hermannstadt pe posturile Look

Cu Orange TV și aplicatia #OrangeTVGo poți fi alături de echipa ta.

19.09.2020, 13:21 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Louis Munteanu, atacantul in varsta de doar 18 ani, se afla in Florenta si este aproape de a semna contractul carierei cu Fiorentina. ProSport a anuntat in exclusivitate in urma cu mai bine de trei saptamani transferul lui Louis Munteanu la Fiorentina, dar tanarul fotbalist nu a fost de acord in prima faza cu aceasta mutare, pentru ca in contract este prevazuta conditia ca acesta sa petreaca primul an la Primavera, echipa de tineret a clubului din Firenze. Louis Munteanu va semna in curand cu Fiorentina Italienii de la Firenzeviola.it l-au surprins pe Louis Munteanu la stadionul Fiorentinei si au publicat prima imagine cu fotbalistul roman in Italia. Louis Munteanu, transfer de la FC Viitorul la Fiorentina In urma cu trei zile, ProSport a anuntat in exclusivitate toate detaliile transferului lui Louis Munteanu de la FC Viitorul la Fiorentina. Gheorghe Hagi i-a transmis lui Louis Munteanu ca in cazul in care nu va pleca in Italia, nu ii poate promite ca va mai juca la fel de multe minute ca pana acum. In cele din urma, tanarul atacant a acceptat sa plece in Italia, unde va semna cu Fiorentina un contract valabil pe patru ani, cu conditia ca primul an sa in petreaca la echipa de tineret. In ceea ce priveste sumele care se invart in jurul acestui transfer, FC Viitorul va incasa nu mai putin de un milion de euro in schimbul lui Louis Munteanu. Atacantul in varsta de doar 18 ani se afla deja in Italia si va semna in cel mai scurt timp. Acesta va avea un salariu lunar in valoare de 7.000 de euro, urmand ca din acesti bani sa isi plateasca singur chiria. 350 de mii de euro este cota de piata a lui Louis Munteanu, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. 21 de meciuri a jucat Louis Munteanu pentru FC Viitorul in total in Liga 1. 3 goluri a inscris Louis Munteanu pentru FC Viitorul in sezonul trecut al Ligii 1, in cele 19 meciuri disputate.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare