Liga 1

thumbs

Leo Grozavu, nemultumit dupa remiza din Sepsi OSK - Viitorul. "Am suferit 75 de minute!"

19.09.2020, 21:22 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Leo Grozavu s-a declarat nemultumit de cum a aratat echipa sa la meciul Sepsi OSK - Viitorul, scor 1-1, in etapa a 4-a din Liga 1, sezonul 2020 - 2021. Acesta sustine ca echipa sa a suferit in primele 75 de minute ale meciului cu FC Viitorul, dar ca Sepsi OSK ar fi putut da lovitura pe final de partida. Leo Grozavu, nemultumit dupa remiza din Sepsi OSK - Viitorul "Jocul...ati vazut cu totii. A fost un joc spectaculos, cu ritm, situatii multe, dar am facut o partida modesta. Ne-am trezit dupa 70 de minute si daca eram mai atenti puteam castiga. Am fost convins ca putem sa marcam. Puteam sa intoarcem rezultatul, chiar daca nu era o victorie meritata. Cei care au fost in primul 11 nu m-au multumit, dar asta e viata. E posibil ca la etapa viitoare sa schimb. O sa vad ce se intampla in timpul saptamanii. O sa trebuiasca ca toata lumea sa munceasca si asa vor veni si rezultatele. Avem foarte multi jucatori noi care nu au ritmul necesar si nu au inteles ce ne dorim. Fara o pregatire sanatoasa e foarte greu. Eu imi asum anumite lucruri, sunt momente in care sunt inspirat si momente in care nu sunt. Echipa a suferit 75 de minute" Ce zic Bogdan Mitrea si Florin Purece despre duelul cu Viitorul "Ne multumeste punctul asta. Am terminat cu senzatia ca puteam mai mult. In ultimele 20 de minute am facut destula presiune si aveam senzatia ca puteam castiga. Suntem multi jucatori noi, incercam sa facem o echipa unita. Stiam ca o sa fie greu, dar e bine ca nu pierdem. Noi ne dorim sa castigam meci de meci si sunt sigur ca o sa jucam mai bine", a spus Bogdan Mitrea. "In primele 70 de minute au avut ocaziile mai mari, dar dupa aceea am avut si noi sansele noastre sa castigam meciul. Acest start de campionat a fost foarte greu pentru noi. Nu e usor, dar am obtinut niste egaluri cu echipe foarte bune si speram sa vina si victoriile. Noi muncim si speram ca de la urmatorul meci sa aratam mai bine si sa vina si victoria", a spus Purece.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare