Stranieri

thumbs

Razvan Lucescu, ambitii mari chiar si cu 15 jucatori infectati cu COVID-19 la Al-Hilal: "Vrem sa castigam din nou Liga Campionilor"

Liga 1 Vineri, 18 Sep ora 18 va juca Chindia Targoviste - AFC Hermannstadt pe posturile Look

Cu Orange TV și aplicatia #OrangeTVGo poți fi alături de echipa ta.

21.09.2020, 13:21 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Razvan Lucescu (51 de ani), antrenorul lui Al Hilal, a obtinut calificarea in optimile de finala ale Ligii Campionilor Asiei, cu nu mai putin de 15 jucatori depistati pozitiv cu coronavirus. Al Hilal a remizat, scor 0-0, cu Shahr Khodrou, in grupele Ligii Campionilor Asiei, insa acest rezultat i-a adus punctul care ii asigura calificarea in optimile de finala. Razvan Lucescu: "Vrem sa castigam Liga Campionilor" Detinator al Ligii Campionilor Asiei alaturi de Al Hilal, Razvan Lucescu spera sa repete aceasta performanta in sezonul actual, chiar daca echipa sa a fost lovita dramatic de pandemia de coronavirus. "Avem o mare dorinta de a castiga din nou Liga Campionilor si a indeplini visul fanilor. Vom lupta pana la capat, indiferent de dificultatile pe care le vom avea. Fiecare zi e o noua aventura pentru noi, in aceasta situatie exceptionala. Avem incredere in tinerii fara experienta internationala, chiar daca multi dintre ei nici n-au evoluat in ultimul sezon. N-am putut face decat o schimbare, dar sunt satisfacut de atitudine, disciplina si spiritul lor de lupta. Chiar am avut oportunitati de gol si puteam invinge", a spus Razvan Lucescu, la finalul partidei. Al Hilal a cerut amanarea meciului Clubul este crunt lovit de coronavirus. 27 de persoane, dintre care 15 fotbalisti, printre care si vedeta Sebastian Giovinco (33 de ani), au fost infectate cu virusul care a dat peste cap intreaga lume. Al Hilal avea oricum un focar de infectie inca de dinaintea meciului al doilea cu Pakhtakor, din Uzbekistan, scor 0-0, pe 17 septembrie. Conform regulilor AFC, campioana Asiei en titre a putut juca, pentru ca 14 dintre jucatorii sai erau disponibili, inclusiv doi portari. Al Hilal a precizat pe Twitter ca a "cerut Confederatiei Asiatice de Fotbal sa amane meciul impotriva iranienilor de la Shahr Khodro, dupa efectuarea unor teste care au aratat ca zece membri ai delegatiei au fost infectati".

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare