Liga 1

thumbs

ULTIMA ORA | Ce a declarat ministrul Ionut Stroe despre revenirea suporterilor pe stadioane: "Suntem deja pregatiti!" + Ce se intampla cu handbalul din Romania

Liga 1 Vineri, 18 Sep ora 18 va juca Chindia Targoviste - AFC Hermannstadt pe posturile Look

Cu Orange TV și aplicatia #OrangeTVGo poți fi alături de echipa ta.

23.09.2020, 12:07 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Ionut Stroe, ministrul Tineretului si Sportului, a vorbit, in cadrul unei conferinte de presa, despre momentul in care ar putea sa revina suporterii pe stadioane, dar si despre ce se intampla cu campionatul de handbal din Romania. Odata cu aparitia primelor cazuri de COVID-19 din tara noastra, in luna martie, accestul suporterilor pe stadioane a fost sistat. Ce a declarat ministrul Ionut Stroe despre revenirea suporterilor pe stadioane Seful MTS sustine ca dupa data de 1 octombrie se va face o analiza pentru a vedea ce impact au masurile de relaxare. In plus, acesta sustine ca Guvernul este pregatit, din punct de vedere normativ, cu modul in care sa permita, din nou, accesul suporterilor pe arenele sportive. Ba mai mult, Ionut Stroe a declarat ca intentioneaza sa creeze cadrul de reluare a campionatului intern de handbal in sistem competitional saptamanal. "Asa cum am mai spus, dupa 1 octombrie vom face o analiza la nivel de Guvern pentru a vedea ce impact au masurile de relaxare. Toate deciziile vor fi influentate de numarul de infectari. Pot sa va spun ca in legatura cu handbalul intentionam sa cream cadrul de reluare a campionatului intern in sistem competitional saptamanal. N-as vrea sa facem comparatie intre Romania si alte tari. Toate masurile pe care le-am luat, pana acum, nu sunt masuri luate pentru a restrictiona, ci pentru a proteja. La nivel normativ suntem deja pregatiti cu modul in care sa reluam prezenta spectatorilor pe stadioane, ne trebuie doar un moment oportun", a declarat Ionut Stroe intr-o conferinta de presa. Adrian Mititelu, atac grosolan la adresa ministrului Ionut Stroe Ionut Stroe, ministrul Tineretului si Sportului, este un cunoscut sustinator al Universitatii Craiova, iar, zilele trecute, acesta si-a reconfirmat afinitatea fata de echipa lui Mihai Rotaru printr-o declaratie in presa. La auzirea spuselor sefului MTS, Adrian Mititelu, patronul lui FC U Craiova, a avut un atac grosolan, pe retelele sociale, la adresa lui Ionut Stroe. Patronul lui FC U Craiova a postat un mesaj halucinant pe Facebook. Acesat ii arunca cuvinte grele ministrului Ionut Stroe, pe care il numeste "imbecil" si "nulitate". Ba mai mult, in mesajul postat pe retelele sociale, Adrian Mititelu spune ca seful MTS ar fi primit, in trecut, invitatii la meciurile echipei patronate de acesta. "Un IMBECIL, ajuns ministru fara sa fi miscat un pai in viata lui! Aceasta nulitate COMPROMITE GRAV demnitatea ce temporar, dar NEDREPT o ocupa! Toata tara stie cum s-a infintat CSU ! Justitia de asemenea a confirmat DEFINITIV faptul ca acest club n-are nicio legatura cu UNIVERSITATEA CRAIOVA! Imi amintesc cum lingaul nu lipsea de la Tribuna VIP a adevaratei echipe, iar ani de zile a beneficiat de invitatii gratuite unde a fost tratat si respectat desi era un NIMENI!", se arata in mesajul lui Adrian Mititelu.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare