Liga 1

thumbs

Jon Gaztanaga, cel de-al patrulea jucator spaniol care semneaza cu FC Viitorul. Clubul lui Gica Hagi se transforma in "FC El Futuro espanol"

Liga 1 Vineri, 18 Sep ora 18 va juca Chindia Targoviste - AFC Hermannstadt pe posturile Look

Cu Orange TV și aplicatia #OrangeTVGo poți fi alături de echipa ta.

23.09.2020, 13:43 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

FC Viitorul continua seria de transferuri pentru a schimba parcursul slab al echipei, din startul campionatului. Formatia finantata de Gica Hagi a semnat cu cel de-al patrulea fotbalist de origine spaniola. Este vorba despre Jon Gaztanaga, mijlocas central care s-a alaturat deja dobrogenilor. In varsta de 29 de ani, Gaztanaga a semnat un contract valabil pe doi ani cu FC Viitorul, din postura de jucator liber de contract dupa despartirea de AEL Limassol, din Cipru. Informatia a fost facuta publica chiar de clubul lui Hagi, pe pagina de Facebook. Jon Gaztanaga a semnat cu Viitorul. Este cel de-al patrulea fotbalist spaniol din clubul lui Gica Hagi Jon Gaztanaga devine astfel cel de-al patrulea jucator iberic din lotul condus de antrenorul, tot spaniol si el, Ruben de la Barrera. Victor Fernandez, Angel Martinez si Josemi Castenada sunt ceilalti fotbalisti din Spania care evolueaza pentru FC Viitorul. In urmatoarele zile, si Romario Benzar urmeaza sa revina la Viitorul. ProSport a anuntat in exclusivitate ca Romario Benzar (28 de ani) a plecat de la Lecce si a semnat cu Viitorul. Fundasul dreapta a fost imprumutat pentru un an de trupa manageriata de Gheorghe Hagi. Fotbalistul, care a jucat in trecut pentru Viitorul si FCSB, a ales sa revina in Romania tocmai pentru ca la Lecce nu avea sanse sa joace prea mult. Astfel, Benzar spera sa fie titular incontestabil la Viitorul si sa prinda iar echipa nationala. Cotat la un milion de euro de site-urile de specialitate, Romario Benzar n-a convins la Lecce, care l-a imprumutat sezonul trecut la Perugia. Doar 4 meciuri a jucat Benzar pentru Lecce in toate competitiile. Romario Benzar a fost crescut de Academia lui Gheorghe Hagi pentru care a jucat pana in 2017, dupa care a fost transferat de FCSB. La ros-albastri a evoluat doi ani, fiind vandut la Lecce pentru doua milioane de euro. Fundasul spera ca odata cu revenirea in Liga 1 sa fie in vizorul selectionerului Mirel Radoi. Benzar are 19 selectii la prima reprezentativa, insa a evoluat si pentru nationalele U21 si U19.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare