Liga 1

thumbs

Ministrul Ionut Stroe se consulta cu Gica Hagi: "Nu ma ascund sa-l sun!" + Ce l-a intrebat pe "Rege" | EXCLUSIV ProSport Live

Liga 1 Vineri, 18 Sep ora 18 va juca Chindia Targoviste - AFC Hermannstadt pe posturile Look

Cu Orange TV și aplicatia #OrangeTVGo poți fi alături de echipa ta.

01.10.2020, 12:02 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Ministrul Tineretului si Sportului, Ionut Stroe, a vorbit, in cadrul emisiunii ProSport Live, despre relatia pe care o are cu Gica Hagi, patronul clubului FC Viitorul. In plus, acesta a dezvaluit ce l-a intrebat pe "Rege". Recent, Ionut Stroe si Gica Hagi au avut o sedinta. Ministrul Ionut Stroe se consulta cu Gica Hagi Seful MTS sustine ca nu se sfieste sa-l sune pe Gica Hagi pentru a-i cere sfaturile. Ba mai mult, Ionut Stroe a dezvaluit ca l-a intrebat pe patronul Viitorului despre ce efort financiar este necesar pentru un club mediu din Romania pentru a sustine cresterea de copii si juniori. "Este un om cu care am o comunicare constanta. Nu ma ascund, de multe ori, sa-l sun. Drag mi-ar fi sa lucrez cu el, insa stiti ca Hagi are multe alte activitati care-i ocupa timpul. L-am intrebat ce inseamna efortul financiar pe care un club mediu din Romania ar trebui sa-l faca in raport cu cresterea de copii si juniori. Ce a reusit Hagi sa faca la Constanta ar trebui sa fie un model pentru oricine", a declarat Ionut Stroe, la ProSport Live. Ionut Stroe, despre conflictul dintre cele doua cluburi ale Craiovei Ionut Stroe a vorbit despre situatia echipelor din Craiova, aflate in Liga 1, respectiv Liga 2. Universitatea Craiova, denumire folosita inclusiv de catre LPF, conduce in clasamentul Ligii 1, cu 15 puncte, iar U Craiova 1948, echipa patronata de Adrian Mititelu, se situeaza pe primul loc in esalonul secund, cu 13 puncte. "Sunt un sustinator al Universitatii Craiova. E un moment de exceptie: ambele formatii sunt pe primul loc! Suporterii ambelor echipe sunt prieteni intre ei, dar si prizoneri ai aceleiasi cauze. Tot sportul romanesc este legat de litigii si falimente si nu e normal. Foarte multe echipe au probleme cu traditia si cu palmaresul. A fost un haos total. La Craiova ar trebui sa fie o singura echipa...", a spus Ionut Stroe.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare