Liga 1

thumbs

OFICIAL | David Caiado si Goran Karanovic au revenit la FC Hermannstadt! Ce se intampla cu cei doi fotbalisti: "Barbatii adevarati lupta pana la capat!"

Liga 1 Vineri, 18 Sep ora 18 va juca Chindia Targoviste - AFC Hermannstadt pe posturile Look

Cu Orange TV și aplicatia #OrangeTVGo poți fi alături de echipa ta.

01.10.2020, 12:43 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

FC Hermannstadt a anuntat, printr-un comunicat oficial, ca mijlocasul David Caiado (33 de ani) si atacantul Goran Karanovic (32 de ani) au revenit la formatia sibiana, dupa imprumutul la FCSB. David Caiado si Goran Karanovic au evoluat doar o partida pentru FCSB, in meciul cu Slovan Liberec din preliminariile Europa League, insa cei doi fotbalisti nu au ramas la clubul bucurestean. David Caiado si Goran Karanovic au revenit la FC Hermannstadt Potrivit comunicatului emis de FC Hermannstadt, Caiado va reintra in programul normal de antrenament al echipei, in timp ce Karanovic se afla in perioada de refacere, dupa accidentarea suferita in meciul cu Slovan Liberec. "Mijlocasul ofenisv David Caiado si atacantul Goran Karanovic au revenit #OFICIAL la #FCH dupa imprumutul la F.C.S.B. Din pacate, Goran se reface dupa accidentarea suferita in meciul cu Slovan Liberec in Europa League si va fi indisponibil pentru urmatorul meci, in timp ce "decarul" David Caiado va reintra in programul normal de antrenament al echipei. Putem spune atat: barbatii adevarati lupta pana la capat!", se arata in comunicatul emis de FC Hermannstadt. Suporterii lui Hermannstadt, mesaj pentru conducere Gigi Becali nu a scapat de furia suporterilor sibieni, care au recunoscut ca au tinut cu Slovan Liberec in duelul cu FCSB, din Europa League. Mai mult decat atat, acestia au transmis clar si conducerii lui Hermannstadt ca nu doresc ca echipa lor de suflet sa fie asociata cu finantatorul lui FCSB. "La primul apel ati raspuns "Prezent!", Sibiul nu e satelitul unui cioban infect", a fost mesajul afisat de catre suporterii lui Hermannstadt, pe stadionul din Sibiu. "Astazi, clubul si orasul nostru au fost terfelite de anumite personaje dubioase ce doresc reinfiintarea cooperativei. SIBIUL NU ESTE SATELITUL CLUBULUI FORMAT DIN CONSOANE (in ciuda dorintelor unora), iar SUPORTERII NU ACCEPTA ASOCIEREA CLUBULUI FC HERMANNSTADT CU CEL MAI GRETOS PERSONAJ DIN FOTBALUL ROMANESC. Consideram ca decizia de a ajuta cel mai mare cancer al fotbalului romanesc este penibila si jignitoare pentru SIBIU. IN SEARA ACEASTA, SIBIENII CU DEMNITATE SI COLOANA VERTEBRALA SUSTIN SLOVAN LIBEREC!", au postat suporterii lui Hermannstadt, pe Facebook.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare