Liga 1

thumbs

Ce spune Eugen Neagoe despre posibilitatea sa o antreneze pe Astra: "Acum nu stiu exact!"

Liga 1 Vineri, 18 Sep ora 18 va juca Chindia Targoviste - AFC Hermannstadt pe posturile Look

Cu Orange TV și aplicatia #OrangeTVGo poți fi alături de echipa ta.

01.10.2020, 13:07 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Astra Giurgiu a ramas fara antrenor dupa despartirea de Bogdan Andone. Cele doua variante pentru banca formatiei giurgiuvene, aparute in spatiul public, sunt Edi Iordanescu si Eugen Neagoe, insa cel din urma spune ca nu s-a intalnit cu niciun oficial al Astrei. Bogdan Andone a antrenat-o pe Astra timp de un an, in perioada octombrie 2019 - octombrie 2020. Ce spune Eugen Neagoe despre pobibilitatea sa o antreneze pe Astra Eugen Neagoe sustine ca nu a purtat negocieri cu Astra Giurgiu. Insa, in ultima perioada, ar fi existat discutii cu mai multe cluburi, dar fara sa se ajunga la un consens. "Eu nu am negociat cu nimeni de la Astra, nu m-am intalnit cu nimeni de acolo. Din ce am vazut peste tot, ei s-au inteles cu Edi Iordanescu, acum nu stiu exact. Au tot fost discutii in ultima perioada cu alte cluburi, chiar si astazi (n.r. joi) au existat discutii, dar deocamdata nu am semnat nimic", a declarat Eugen Neagoe pentru Digi Sport. Dani Coman confirma plecarea lui Denis Alibec de la Astra Giurgiu la Al-Qadisiya Dani Coman, presedintele clubului Astra Giurgiu, a confirmat faptul ca Denis Alibec este la un pas de transferul in Arabia Saudita, la Al-Qadisiya. Asa cum ProSport a anuntat anterior, Denis Alibec ar urma sa incaseze nu mai putin de 1.5 milioane de euro pe an si va semna cu Al-Qadisiya un contract valabil pe trei sezoane. "Noi ne-am dat acordul ca el sa plece in Arabia Saudita, am avut mai multe discutii cu cei din conducerea clubului Al-Qadisiya, am avut o discutie cu el inainte de antrenament, mi-a spus ca au mai ramas doar discutii minore pe care le va avea dupa antrenament, dar in proportie mare va pleca in Arabia Saudita. Din punct de vedere financiar e multumit, va castiga in doi ani cat nu a castigat in toata cariera lui. Au ramas discutiile legate de banii de semnatura. Eu nu as putea sa ii dau un sfat, are 30 de ani. Intr-adevar e intr-un moment foarte bun, dar stim cu totii ca atunci cand te lasi de fotbal nu te intreaba nimeni de cate ori ti-a cantat imnul la echipa nationala", a spus Dani Coman.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare